Járjak hozzájuk továbbra is vagy nem érdemes? (beszélgetős fórum)
Én nem mennék.
( Amúgy érdekes fórumaid vannak. )
Ha a másik lány rosszakat mondott a családról, akkor Te miben reménykedsz?
Egyébként mit mondott azon kívül, hogy nem fizették őt ki?
... rengeteg tartozásuk van...
és az fog fizetésnapon kapni tőlük, aki kigyúrtabb, erősebb segítőkkel megy oda követelni a pénzét!
Azt mondod, elseje már mindjárt itt van... még 20.-a sincs, én a helyedben úgy intézném, hogy ott legyek, amikor az előző csaj odamegy követelni a pénzét, és ha pénz nélkül távozik, vele együtt, egy ajtónyitással távoznék én is!
Ha valakinek nincs pénze, akkor vigyázzon saját maga a saját gyerekére! Aznap fizettesd ki, amikor ott voltál, és kész! Ha nem tetszik nekik, keressenek más balekot!
Gondolkozz! Hó elején miért nem tette félre a szükséges pénzt? A következő hó elején mennyivel lesz több összesen, mint ebben a hónapban volt?
"csak akkor van penzuk amikor fizetes van.a tobbibol meg elnek,"
Ez kissé gyanús. Te is élnél valamiből, ezért dolgozol. Szerintem kérdezd meg konkrétan tudnak fizetni vagy sem. Ha nem akkor ne tartsanak bébiszittert.
További ajánlott fórumok:
- Ki érti az új gáz-villany diktálást? Én továbbra sem... (=rezsicsökkentés-növelés)
- Hétfőtől nem kell maszk, te hordod majd továbbra is?
- A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk?
- Mit tennél ha az állitólagos legjobb barátnöd párja(azért mert nem vagyunk jóban) megtilaltaná, hogy hozzájuk menj.Barátnöd nem álltki érted
- Ti kiveszitek a gyereket a magánóvodából, a járvány miatt? Vagy továbbra is fizettek, amíg otthon van a gyerek?
- Terhesség alatti cukorterhelés eredményére inzulin vagy metformin továbbra is?