Járhatok egyszerre két fogorvoshoz? (tudásbázis)
Már mindegy...betömte a véglegessel... :(
Nem, nem mondanék semmit a másikról.
Ha még most is fáj a gyökérkezelés alatt levő fogad, akkor nem szabad a végső tömést beletenni egyenlőre!!!
Nem biztos, hogy feltétlenül az orvos a hibás, de neked már elment a bizalmad. Tehát keress másik orvost!
Neki viszont mond el, hogy úgy tűnik, nem javul a fogad és kéred fogadjon el és fejezze be a kezelést.
Viszont:
Nem mondanám meg a régi orvosod nevét és rosszat sem mondanék róla egy szót sem!!!
Már csak azért is, mert felmerülhet az új dokiban, hogy róla majd mit fogsz mondani a következőnek?!
Hagyd ott azt, aki szenvedni hagy, ráadásul úgy, hogy fizetsz is neki. Keress - ha lehet ismerős által ajánlott - másik orvost!
Nyilván nem járhatsz kettőhöz.
Ha le akarod cserélni a fogorvosod, akkor cseréld le és mindent azzal a másikkal csináltass.
De az, hogy az egyik fogadat az egyik, a mellette lévőt meg a másik kezeli, az értelmetlen és könnyen lehet, hogy mind a kettő azt mondja, hogy köszöni szépen, de nem vállal.
Mi a nagyobb, a szenvedés, vagy a bizalom ebben a dokiban?
Ha nagyon szenvedsz, menj másikhoz, de akkor maradj is annál.
Az történt, h járok a fogorvoshoz, már sokszor voltam egy fogammal,aminek nem valami jó a prognózisa, ahogy érzem, de még majd mennem kell 2 hét múlva...közben, mondtam neki, h fáj másik fogam is...de mivel ez az egy amit csinál is , nagyon sokba kerül, és megsértette a melletti fogakat is, nem szeretnék hozzá menni...szval hiába mondtam neki, fája másik, azt mondta mjad ha megint fáj,akkor menjek hát nme tudom, h várjak-e addig amíg elviselhetetlen nem lesz? na szóval a lényeg, h 2 hét múlva kell visszamennem, h beletegye a végső tömést, bár sok értelme nincs mivel fáj...Namármost hogy nézne az ki, ha közben egy másik fogorvossal el kezdeném gyökérkezeltetni egy másikat, amlyre panaszkodtam neki, és észrevenné, h máshoz járok, miközben ő lelkiismeretesen megtesz mindent azért az egyért úgy látszik, bár a siker elmarad? Mtegyek most?
Gondolom nem venné jó néven,mert úgy érezné nem vagyok vele megelégeve. Vélemény?
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Két férfival egyszerre
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Szó, ami ige és főnév egyszerre. _VÁR_om, hogy _ÍR_j egyet