Ismertek otthoni kölcsönözhető CTG gépet?Mit tapasztaltatok róla? Hol és mennyiért kölcsönözhető? (tudásbázis)
7. Agines
2010. dec. 3. 11:39
Rám rám se néztek. Először azt hittem, hogy kb takarítónő szinten van az, aki felteszi a gépeket. Futószalag, bunkózás volt.
Ez egy olyan kütyü, amit orvos értékel ki és neten küldöd át az adatokat...vagyis a gép, nem az anya.
6. bf5264a5b9
2010. dec. 3. 10:56
Szerintem ha nem vagy szakember, ne kölcsönözz ilyesmit. Csak állandóan meg fogsz ijedni, ha nem jó adatokat kapsz, pedig lehet, hogy csak nem szakszerűen alkalmazod. Emlékszem, hogy nekem anno a képzett szülésznő mennyi ideig matatott, mire megtalálta a megfelelő helyet, ahová feltette a gépet, ill. hogy folyamatosan figyelte, hogy mikor mozdul el a gyerek, mert olyankor igazítani kellett a tappancson....
5. gne2
2010. dec. 3. 10:51
FETAPHON a neve, keress rá a kölcsönzésére, mert linket nem szabad beírni. :) Esetleg a gyártó is tud segíteni, hogy hol tudsz kölcsönözni!
4. @IviBaba@
2010. dec. 3. 10:44
Már ilyet is lehet? és az minek??? magadat CTG-zed otthon??
3. Agines
2010. dec. 3. 10:35
Köszi.Nem szívhang hallgatóra vagy mire gondolok, hanem ctg gép, amit az orvos értékel.
Ez drága gép, kölcsönözni szokták.
2. hugika00
2010. dec. 3. 10:28
Lehet venni 10.000 Ft a brendonba.Vagy szerintem bizományiba is lehet kapni olcsóbban és mikor már nem kell visszaveszik.
1. Agines
2010. dec. 3. 10:23
Mit tapasztaltatok róla? Hol és mennyiért kölcsönözhető?
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mennyiért lehet menyasszonyi ruhát kölcsönözni?
- Gyantázógépet szeretnék venni otthoni használatra, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki hol vette, mennyiért, hogyan vált be?
- Milyen otthoni praktikákat ismertek korpás haj ellen?