Ismertek olyan oldalt, ahol matematika érettségire fel lehet készülni? (tudásbázis kérdés)
Luca is biztosan nagyon ügyes lesz. Ha már a gyakorlási lehetőségek érdeklik, akkor nincs nagy gond.
Sok sikert nektek!
Remélem tudok segíteni egy könyvvel, ami nagyon-nagyon hasznos! Elmondom neked, mi semmit nem tanultunk matekból. Ez komolya! A tanárt azóta kirúgták, dehát pont akkor dolgozott a suliban, mikor mi negyedévesek voltunk....:S Szóval az én szüleim sem tudtam tanárhoz járatni, ezért kaptam egy könyvet tőlük! 4-es érettségit írtam úgy, hogy csak a könyvből tanultam! Abszolút nem drága, megfizethető és hasznos. A linket remélem meg tudod nyitni, ott a "sárga" kis könyv, azt kellene megvenni. Minden deffinició részletesen le van írva és lépésről lépésre vannak benne megoldva a feladatok. Összefoglalja mindazt, amire egy érettségiző diáknak szüksége van! Sok sikert a lányzónak!:-)
Ezt az oldalt még szerintem mindenképp mentsétek le kedvencekbe,fizetős,de tavaly érettségi előtt minden ingyenes volt rajta:
Én innen tanultam a májusi érettségire:
Nagyon jól elmagyarázza a dolgokat,nem kell mindig magántanár szerencsére.
A régebbi érettségiket mindenképpen töltse ki,azzal is nagyon sokat tanul.
Hajrá,sok sikert majd neki!
Sziasztok!
Örült nagy problémával küzdök, lányomnak kellene segítség matematika érettségire, de most jelenleg nem tudok magán tanárt megfizetni:( Ismer valaki valamilyen oldalt ahol van segítség a felkészülésre? Minden megoldás érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet jól felkészülni az érettségire?
- 8 éve érettségiztem, emelt szintű bioszra 10 hónap alatt fel lehet készülni? Újra érettségizett így valaki ennyi idő után?
- Emelt szintű érettségire fel lehet készülni egyedül?
- Hogyan lehet felkészülni történelem írásbeli érettségire legjobban?
- Egységes érettségi feladatgyűjtemény Matematika I. Megvan valakinek?
- Egységes érettségi feladatgyűjtemény, Matematika 2. akinek megvan, segítene?