Ismertek jó minőségű hajfestéket, ami sötétebb barnából, világos barnát csinál? (tudásbázis kérdés)
Colour B4 esetleg?
és utána vmi sötét szőkével fesd be, az talán világos barna lesz.
Nem.
Színleszedő vagy szőkítőpor kell hozzá.
Én azt a pumpás schwarzkopfot vettem, szőkét és attól világos(abb)barna lettem és tovább hagytam rajta.
nagyon sötétbarna a hajam
Az attól függ...
- mennyire sötét és mennyire szeretnél világosat
-természetes vagy már festett a hajad
-milyen a hajad szerkezete (erős,közepes,vékonyszálú)
-bolti hajfesték vagy professzionális(amivel a fodrászok dolgoznak)
szinte minden profeszionális hajfesték jó minőségü!( wella,londa,loreal,schwarzkopf...)
bolti: lehet szerencséd és sikerül,de ajánlani bármit lehetne.
Általában a bolti festék csalóka, és nem azt a színt adja vissza ami a képen van
Nekem csinált a fodrász egyszer hasonlót, de ő nem drogériás festékkel dolgozott és a végeredmény sem tetszett, mert foltos lett így a blansot nem úsztam meg. De van ilyen elviekben, azonban nem garancia hogy neked jó lesz főleg nem otthoni körülmények közt.
Ha mindenképp ragaszkodsz ez utóbbihoz akkor én a helyedben bemennék egy fodrász kellékeshez és kérnék tanácsot ez ügyben. Ott általában szakemberek vannak akik a hajadra ránézve egyből meg tudják mondani a lehető legjobb megoldást.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Hogyan lehet elérni, hogy a hajfestékes dobozon lévő színt kapjuk meg és ne sötétebbet?
- Tényleg van már olyan hajfesték ami befogja a sötétebb hajat is szőkítés nélkül?
- 12 %-os oxyval kevert világosabb barna hajfestékkel lehet világosítani a sötétebb barna hajat?
- Hol kaphatnék Nyíregyházán Mátrix hajfestéket, vagy ismertek-e olyan fodrászt, aki ezzel dolgozik?
- Tud valaki nekem ajánlani jó minőségű lilás fekete hajfestéket?