Ismeri vki Weisz Viktort, az énekest? (tudásbázis)
Baki Endre 2011. augusztus 16.-ai bejegyzése:
Nagyon sok kérdést kaptam az elmúlt időszakban a zenekart illetően, illetve Tünde kérdésére is megírom most a választ.
Készült felvétel mind a Szüreti, mind a Sport Bálról, személyesen egy megbeszélt időben és helyen nagyon szívesen átadok belőle.
A zenekar életében jelentős változások történtek. Ebből az egyik az, hogy Weisz Viktor énekes és a BakElit Band útjai különváltak. Ezúton is nagyon sok sikert kívánunk Viktor további pályafutásához, nem elvetve a későbbi közös munka lehetőségét, illetve magam és a zenekar nevében is megköszönöm a zenekarért tett eddigi eredményes munkáját!
Augusztus 20-án debütál a vadonatúj zenekar Iváncsán, a Falunapon, remélhetőleg minél nagyobb közönség előtt. Elindult a saját dal projekt, illetve most kezdődik a studio-és videofelvétel is. Nem írnám le most a zenekar vadonatúj tagjait, remélhetőleg pár héten belül elkészül az új promo anyag, illetve a honlap is jelentős vérfrissítést kap, abból minden ki fog derülni. Addig türelem :)!
Most egyenlőre ennyi, a továbbiakban a honlapon folyamatosan jelennek meg új anyagok, illetve találkozhatunk augusztus 20-án, Iváncsán.
Üdv Mindenkinek!
Sajnos nem tudok elérhetőséget.....
Régen fent volt az iwiwen.
akkor nem egyről van szó szerintem...:)
elérhetőséget nem tud vki?
Nagyon jó hangulatot csinált,reggel 7ig roptuk a táncot!!!!
Nagyon szerettük,mert bármit meg lehetett vele beszélni,bármibe be lehetett vonni.
Nem tudom hová tűnt most,úgy tudom abból a zenekarból már kiszállt.
Én csak ajánlani tudom!
én úgy tudom, hogy akit én keresek lagzikban nem énekel...
a társulatban láttuk pár éve..és rokonféle:)
Szerintem igen...és milyen volt?
csak azért kérdezem, mert barátnőmék őt szeretnék felkérni a lagzijukba jövő tavasszal, de nem tudjuk, hogy lehet utolérni..
Szia!
A lagzinkba Ő énekelt!
Ha egyre gondolunk....