Ismeri valaki vagy talán próbálta is?Pozitív-negativ vélemenyeiteket szedjük csokorba hátha segít a többieknek is.Köszönöm. (beszélgetés)
...folyamatosan jönnek az ilyen tartalmú e-mailek, és telefonok. Nem mertünk még soha kipróbálni, de sztem "kész átverés".
Ha valakinek volt-lesz tapasztalat reméljük leírja ide...:)
Ha elmentek erre a nyaralásra, utána megírnád, hogy mi volt?
Köszi.
Hááát... nekem vannak fenntartásaim. Ezek szerint Cszsuka, azért még nem jártatok ott, hogy megtapasztaltátok volna, hogy valóban azt adják, ami oda le van írva?
Nekem is küldtek már, de én mindannyiszor töröltem. Túl szép, hogy igaz legyen, pedig nem is vagyok szkeptikus, csak óvatos.
Szia!
Én kipróbáltam, megrendeltem a csekket, a kislányom háromszor nyert, mindegyiket megrendeltük. 1 db. 5000 Ft-ba kerül és megnéztem a lehetőségeket is. Van, ahol a szállás ingyenes, de az ételt kötelezően ott kell elfogyasztani és kifizetni. A drágább helyeken, ami nem motel vagy panzió, hanem hotel pl. , ott kedvezményt adnak a szállás díjából. Még nem használtuk ki, egy éven belül kell felhasználni. Mivel két személyes a csekk, nekünk kettő kellett, mert négyen vagyunk. Két hétre használható fel, de lehet rövidebb időre is, viszont a maradék napokat nem kaphatjuk meg utólag.
Szerintem nincs ebben semmi rossz. Ez is egyfajta reklám.
A választás Rád esett!
Kapsz egy meghívót, hogy tölts el
14 éjszakát egy hotelben, anélkül, hogy a szállásért fizetned kéne.
Gratulálunk a szerencsédhez!
Készítettünk a számodra egy katalógust, ami 1000 hotelt tartalmaz Európa 14 országában. Válassz ki egyet, és tölts el ott 14 ingyenes éjszakát. A szállás ingyen van, hogy kipróbálhasd a hotelt, és véleményt mondhass róla. A véleményed nagyon fontos. A véleményed alapján létrejön egy európai hotelranglista, amit ajánlani lehet üdüléshez. Nagyon számítunk a részvételedre.
Az üzenet elolvasásától számított 7 percen belül töltsd ki az űrlapot és vedd át az ingyenes éjszakáidat, amit egy kiválasztott hotelben használhatsz fel a kíséretedben lévő személlyel. Kiválasztottak, tehát örülj ennek a szerencsének, és vedd át a meghívódat már most
Semmit nem veszítesz, csak nyerhetsz.