Ismeri valaki ezt a szert: Humicin ferrum? (tudásbázis)
Igazából itt az a lényeg,hogy már megint egymásnak ellentmondanak ezek a nagyon természetesek.Ugyanazt adják erre is,meg arra is,csak a kettő épp tök ellentétes hatás,már ha lenne ilyen hatása...
A huminsav egy oltári jó közegészségtani kérdés és azt pedig nagyon szeretem!!!:D Amúgy nem sokat tudok róla...:)))
1.az alföldi ívóvizek(kútvizek) például elég bőven tartalmazzák,eltávolításuk eléggé kívánatos lenne,mert a klórtartalmú fertőtlenítőszerrel rákkeltő vegyületet(trihalometán) alkot.Sajnos azt nem tudom,hogy hogyan,talán szűréssel,ha végzik ezt.
2.növényi tápszernek viszont jó:)
3.Azt a jóságos képet festik róla,hogy a vizek fémmérgezését megakadályozzák.Az arzén nem tudom,hogy náluk minek minősül,de simán van huminsavas,arzénos víz egyszerre...Innentől kezdve nem hiszem egy szavukat sem,ha már az alaptézisük hibás...És kérdem én: már megint mi a jó vackot akarnak velünk megetetni???
Segítsél mán,mer' nagyon hülye vagyok...A vas az nem nehézfém véletlenül?
Mondj egyetlen okot arra,hogy miért azzal a szerrel rakják össze(huminsav),amit máshol(az ilyen "rendeld meg sok pénzért,vagy meghalsz helyeken") arra használnak,hogy "kitakaríccsa" a nehézfémet(és az orrodat is tisztíccsa...) a szervezet utolsó kis sejtjeiből is???
N.B: feltehetőleg intelligens szer lehet,felismeri a különböző anyagi minőséget,nem csak a 4,5g/cm^3-nél nagyobb sűrűséget...
Ötlet?:)
szia én szedtem ezt a szert :)
Vas pótlására a legjobb a Humicin Ferrum nev? tabletta.
Magyar találmány. Míg a maltofer 500mgos rágótabija átszalad
rajtad, addig a himucin 7mg-os tabija sokkal jobban felszívódik
a huminsav miatt. És a huminsav minden más bevitt táplálékban
található nyomelemet segít beépíteni. És kilöki a nehézfémeket
(mint pl. a higanyt) szervezetünkb?l.
Azt is szedtem,mert volt olyan,hogy nem lehetett kapni a maltofer-t,ezért azt írta fel a haematológus de mondta,hogy nem korszerű gyógyszer,mert nem olyan kötésű a vas benne,hogy az hatékonyan felszívódjon.Azt csak átmeneti jelleggel szedtem.
Az a baj,hogy a haematológus sem tud ennél jobb gyógyszert,különben már felírta volna,anno mondta is,hogy legalább egy év is lehet az esetemben mire feltöltődnek a vasraktárak,/2-es vassal indultam a kezelés kezdetén/na én most járok az egy évnél és a vasam még mindig kevéske.
csakhogy az nem jött be neki, bármennyire is bejegyezték :)
ld. 23. hsz
Tigramka!
Kiváncsivá tettél,várom a prividet.
a HUMET R szirup nagyon jó
én azt ajánlom
és nem csak sok vas van benne, hanem ezer egyéb
jó vasízű, de nem gusztustalan, nekem simán csúszott, mikor szedtem
nem vagyok jártas a gyógyszerfeliratozás szabályaiban
nem tudom, mik a kritériumok!
van több féle vasIII. készítmény is.....
és Ferrlecit injekcióban még nem gondolkodott a dokid?
A huminsavak és fulvolsavak növényi eredetű biológiailag aktív vegyületek, amelyek alkalmazhatók lehetnek különböző betegségek megelőzésére, gyógyítására, más erős gyógyszerek káros mellékhatásainak enyhítésére.
Ezek, a természetben előforduló, bonyolult összetételű szerves savak, amelyeknek a szervezetben igen fontos funkciói lehetnek. A huminsav szervezetben kifejtett jótékony hatását az elmúlt 20 évben tudományos módszerekkel vizsgálták mind állatokon mind embereken végzett kísérletek során és dokumentálták.
Összetétel:
- méz (50%), maltrodextrin, huminsav-kivonat (ionizáló energiával kezelt).
Hordozó:
- magnézium sztearát, vasszulfát felhasználásával.
VASSZULFÁT
így szívódik fel,gondolom
További ajánlott fórumok:
- Infacol nevű szert ismeritek, használjátok?
- 5.5 évesnek Atarax. Ismeri valaki ezt a gyógyszert és van tapasztalata?
- Ismeri valaki a LUNA SLIM éjszakai fogyasztó szert? Mik a tapasztalatok?
- Ismeri valaki a baptista szertartásokat? Gyermek bemutatásra hívtak..
- Ismeri valaki az Adipokill nevű szert? Milyen volt a hatása?
- Magas vérnyomásra Coaprovel 300mg/12. 5 mg gyógyszert kaptam, napi fél szemet. Ismeri, vagy szedi valaki? Mik a tapasztalatok?