Ismeri valaki, esetleg használ valaki vákuumos mellformáló gépet? Hatásos? (beszélgetés)
Az elsö gondolatom épp ez (a lógó cici) volt, amint az "ominózus" termékröl olvastam.
(A gravitáció & az erre hajlamosító gének ingyen is elvégzik a dolgukat; nem kellene még pénzt is adni érte & mesterségesen siettetni a folyamatot!) :-D
örülj, hogy kicsik.
kevésbé lógnak és a hátad sem fog beszakadni később.
újra csak azt tudom irni mint mindig:ne hagyd magad pénzzel lehúzni.Vagy műtét,vagy semmi és elfogadod magad olyannak,amilyen vagy ami sokszor,tudom,nehéz-de ezek közül válogass és ne ilyen és hasonló szélhámosságoknak dőlj be.
Az ember mikor elkeseredett,akkor persze hogy szeretne hinni ilyen dolgokban a lelke mélyén,vhol megértelek,mert én is tinifejjel még bíztam ilyen mellnövelő mellformáló vagy milyen idiota agyonreklámozott tablettának,csak azért,mert kicsi volt a mellem és ráadásul nem is egyforma méretű a kettő.megvettem,beszedtem és kitudja mi volt az....
jó,igaz évtizedekkel ezelőtt volt és talán ezzel én még naivabb voltam mint te,de épp ezért írom amit írok...én a műtét mellett döntöttem,nem bántam meg.ezzel persze nem kampányolni akarok a plasztikának,hanem lebeszélni a butaságrol:)))1ébként a mellformálás sporttal is csak egy bizonyos határig működik....
ha elrémiszt a műtét gondolata,vagy nem engedheted meg magadnak,v bármi más akadálya van,hagyd inkább a fenébe és fordítsd a pénzedet másra.
bárhogy is döntesz,sok sikert kívánok!
Amikor megláttam a címet írni akartam, de mivel előttem már leírták, nem írtam, hogy kinek jó ez.
...de ezen most elgondolkodtam, hogy nagyon könnyű téged meggyőzni, mégsem volt annyira hatásos, hihető a megfogalmazás, ha egy félig tréfásan kifejtett vélemény ilyen gyorsan eltántorított. :)
Atyaég! Komoly van ilyen?
Megjegyzem az, hogy egy gép vákuumot képezve próbál mellett formálni eléggé elvetemült ötlet. Ha valaki sokáig csinálná, talán segítene, de nagyobb a valószínűsége annak, hogy a mell rendkívül finom és lágy bőrszövetében sérülnek a kollagén és az elasztin rostok a vákuum miatt és idő előtt lógni fog szegény cici!
További ajánlott fórumok:
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- A kutyánknak csipásodik a szeme, a kamilla tea nem használ sokat.Tudtok esetleg valami más megoldást, hogy elmúljon?
- Van valakinek tapasztalata vákuumos cellulit-masszírozó készülékkel? Igazából hogy kell használni? :)
- Vákuumos mellformálás
- Kinek mennyire használt a vákuumos testkezelés?Mennyi idő után?
- Narancsbőr ellen, karcsúsodás céljából használt már valakinek bármilyen vákuumos kezelés?