Ismeri valaki a Kemon hajfestékeket? Vagy más ammóniamenteset? (beszélgetés)
Koszi.
Megneztem az osszetevojet a Fuentenek. Sajnos van benne ppd. :(
Koszi!
Azert is szeretnek ilyet, mert kedvelem, hogy nem festi be teljesen es a hajam novesevel egyutt kopik a festek.
Valamint henna vagy henna szeru festekeket nem szeretnek, mert a baratnoim szerint nem korrigalhato, en pedig elkepzelheto, hogy Ombret is szeretnek majd..
Eddig egy kulfoldi markat hasznaltam abban volt PPD, es ugy tunik, allergias vagyok ra.
Szia!en fodrasz vagyok!a wella color touch nem ammoniamentes,csak szinezo,ami annyit tesz h a hidrohenperoxid alacsonyabb aranyban van az elohivojaban,ezaltal nem olyan agressziv.
A schwarzkopfnak van egy full bio hajfesteke,ami konkretan csak novenyi anyagokat tartalmaz,es a sav-bazis reakciot kihasznalva jutattja a hajba a pigmenteket,ammonia es h/oxid mentes,en is ezzel kenem a sajatom.
A neve:ESSENSITY
Elsősorban a Kemon erdelekne, ebbol is a Nayo vagy YoColoring.
PPD es ammonia mentes.
Hennat nem szeretnek, de ennek a markanak az oxy-javal szinezhetem, tartos szinezhetem vagy festhetem is.
Mondjuk meg a Wella Color touchrol is hallottam..
KOszi
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Van valakinek tapasztalata a Na-yo hajfestékkel kapcsolatban, ami tényleg PPD és ammóniamentes?
- Használ/használt valaki L'Oréal ammóniamentes hajfestéket?
- Tudnátok tapasztalatokat írni PPD és ammóniamentes hajfestékekről?
- A londa hajfestéknek van olyan árnyalata, hogy barna fényszőke 9/7 ismeri valaki?
- Inoa ammóniamentes hajfestéket valaki próbálta már?