Ismeri valaki a Dénes tudja nevű süteményt/tortát? Van valami más neve? Valakinek esetleg recept hozzá? (tudásbázis)
Az alábbi cukrászda kínálatában láttam egyedül,
de receptet nem leltem :(
Halász Cukrászda Szerencs, Zrínyi u. 3-4.
(ha épp Szerencsen van szerencséd lakni, esetleg megkérdezheted a receptet, de gondolom, nem szívesen árulják el)
Ha megtudod, kérlek, oszd meg velünk is :)
1522. freddy36 2015-02-20 08:20
Jó reggelt Mindenkinek!
A páromnak február 15-én van a szülinapja, az enyém 26-án, és a kettő között szoktuk megtartani.Most úgy jött ki a lépés, hogy ma tartjuk, tesómék ma tudnak jönni, anyósékat meg vasárnap hozzuk el ebédre.Nem szoktunk bulit csapni, kap az illető egy tortát, apróságokat, és ennyi.Párom a tortagyártó a családban, én most nem hagytam neki sütni, rendeltem egyet,"Dénes tudja" a torta neve, erdei gyümölcsös, vanìliás.Párom már sütött sokféle tortát...kocsit (Renault Megane, kamion), Angry Birds madarat, emeletes tortát, meg különféle ízesítésűeket.Ez a hobbija, ha van ideje.:)/kicsit költséges hobbi, de úgy vagyok vele, hogy nem iszik, nem jár el sehova, rendben van a dolog/.Ja, és főzni is szeret...villanyszerelő, de a szakács szakmát is kitanulta.
Szerintem kérdezd meg freddy36-tól, hátha tud segíteni.
hihihi
(lehet, hogy a kérdező Vas- a válaszoló meg Szabolcs megyében lakik ☺)
További ajánlott fórumok:
- Dr. Lintner Ferenc a János Kórházban. Ismeri valaki, esetleg tapasztalatok?
- Ismeri valaki a Gastroyal-os algás diétát? Tapasztalatok esetleg?
- Ki ismeri a Kastély szelet nevű süteményt?
- Ismeri esetleg valaki az először Szamos Mátyás által készített Mátyás torta receptjét?
- 2015. november 29-én a TV2 főzőműsorának vendége Molnár Andrea volt és készített egy kekszes süteményt, mi volt a receptje?
- Keresek egy horváth nemzeti süteményt ami spirál alakú. Ismeri valaki?