Iskolatitkári munkakör betöltéséhez milyen követelmények vannak? (tudásbázis)
:-))
Ez találó.
hát nem árt, igen..
de legalább közgazdasági szakközép. Így pl gimiben végzett az eleve kiesett. Nagyon sok ilyen álláshirdetést láttam és mindegyikben számviteli-pénzügyi végzettség vagy ilyen tanfolyam kellett plusz az sem árt ha könyvelni is tudsz legyen erről is papirod meg nyelvtudás is kell na meg persze a több éves gyakorlat, ilyen irányú tapasztalat. Az én szakmám titkárnő de elhihetetd, hogy egy ilyen állást nem kapok meg vele!
...és állami intézményről van szó...
Akkor el lehet képzelni, hogy mi folyhat a magáncégeknél.
Egyébként azt cáfolom, hogy minden állami cégnél kell protekció..saját tapasztalat..
Tudom én. Egyszer régen akartam jelentkezni egy ilyen állásra. A szomszédasszonyom szintén iskolatitkár ezer éve, és őt kérdeztem meg, hogy mennyi a sansz. Mondta, hogy semmi, mert már megvan rá az ember, csak muszáj meghirdetni az állást, törvényi előírás.
Tehát lehetett volna nekem ezer diplomám, meg minden, egyszerűen esély sem lett volna rá, hogy megkapjam, de senkinek.
További ajánlott fórumok:
- Miért gondolják a munkáltatók, hogy a 40 év felettiek nem alkalmasak az általuk hirdetett munkakör betöltésére?
- Szakdolgozat követelmény
- A 40. hét betöltése után amnioszkópiát végeznek. Írnátok erről tapasztalatokat akinek már volt?
- Milyen könyvekből tanulnak a Bárczin az első féléves, levelezős, alapképzéses gyógypedagógusok?Konkrét szakirodalmi követelmény-lista?
- Tényleg igaz, hogy 2, 5 éves kortól mehetnek a gyerekek óvodába, és nem kell megvárni a 3. év betöltését?
- Milyen követelmények vannak testnevelésórán egy 2. osztályosnak?