Iskolai jelek.Mit jelentenek? (beszélgetés)
Novemberben lesz fogadóóra.
Írtam az üzenőbe a tanító néninek.
Szerintem is jutalom lehet a 2 jel. :) de Furcsállom, hogy a gyerkőcöt sem avatta be a tanító néni, hogy miért is kapta.
Mi lenne, ha telefonon egyeztetnél időpontot a tanító nénivel? Valahogy csak lehet vele találkozni, pláne 1-ben. Millió kérdése lehet ilyenkor egy szülőnek, meg egyáltalán, ha csak szeretné tudni, hogy hogy halad a gyerkőc.
Fogadóóra sincs megadva?
Ez mindenképpen jutalom. Ügyeskedett a kisfiad a suliban.
Egyébként a mi volt sulinkba sem engedték be sem a szülőket, tulajdonképpen senkit. Tanítás alatt azért, hogy ne zavarják a tanítást. Meg azért is, mert nagyon sok volt a cipő- és kabátlopás egy időben.
Szia!! Az elsö osztályban ,pecsétekkel ösztönzik őket minél több fajtát begyűjtsenek,így nem lesz egyhangú mint a piros pont!!:) Jót jelent!:))
Ügyi a kisfiad!!
Szülő nem léphet be a suli területére csak ha a kaját kell fizetni vagy szülői van.A gyereket a portáig lehet kisérni,tovább nem engednek.
Délután pedig a hangosbemondón keresztül hívják le a gyerekeket.
Ma is volt tolongás..
igen nálunk is van ilyen
ez jutalom, az hogy milyen szín és mi a figura nem számít
Hát itt a bibi:)
Szülők csak a portáig mehetnek..
Arra gondoltam beírom az üzenőbe..csak kellemetlen hogy nem tudom a jelentésüket.De honnan is tudnám...
Sziasztok.Kisfiam most kezdte a sulit.
Kapott egy kék kutya és egy lila macska jelet.
Tudja valaki,ezek mit jelentenek?
További ajánlott fórumok:
- Lehet e együtt élni egy férj kalandjaival amik nem jelentenek szerinte semmit?
- Egy betörésnél melyek azok a hibák, amelyek veszélyt jelentenek számunkra?
- Ha az ismerősöd rosszul bánik a gyerekeivel, jelentenéd a gyermekvédelemnek?
- Nibiru/Elenin-Honda... Szerinted valos veszelyt jelentenek a foldi eletre?
- Mit jelentenek ezek a jelek? :-> :-@ :-x
- Mit jelentenek a honlapon látott különböző jelek? Pl.PPPP, :/,