Intim plasztikát csináltatnál-e? (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
ha már a kérdés felmerült, leírom a tapasztalatain, hátha valakinek jól jön.
Nekem kisajak plasztikám volt.
Korábban elég zavaró volt már sex közben is mert, ha oda akartam volna nyúlni magamhoz, már akkor úgy éreztem beleakadok, kissé már szégyelltem is. Már az orális szexet is kerültem.
Szóval 2 éve ahogy a neten böngésztem, láttam hogy ez a plasztikai ág is szépen kezd kibontakozni. Úgyhogy belevágtam. Debrecenben kerestem fel Molnár Csabát, pont amiatt mert jót olvastam itt róla egy ilyen műtét kapcsán. Kaptam időpontot, szemrevételezte a területet, mondta, hogy nem az első esete vagyok, szépen meg tudja csinálni. A műtét remek hangulatban zajlott. A műtét után 2 napig nagyon fájt, kapkodtam a fájdalomcsillapítót rendesen, de utána fokozatosan alább hagyott. Szóval 2 nap szabit szerintem érdemes kivenni. Mivel fokozatosan javult az állapotom, azaz a terület érzékenysége, azt mondom, hogy az újra szexre alkalmas állapot 1,5-2 hónap. De megéri, annak akinek van ilyen gondja. Utólag csak azt bánom, hogy nem csináltattam meg hamarabb.
Ja és még egy jó tanács, kb. 1 hétig nehéz volt az ülés, ezért egy nyakpárnát tettem magam alá a munkahelyemen, pont ideális volt, tettem rá s székemhez passzoló fekete anyagot, 1-2 embernek tűnt fel csak, nekik azt mondtam tartásjavító párna.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem,akinek volt már ilyen műtétje?
Az a gond,hogy diák vagyok és sajnos nem sok pénzem van,de nagyon fontos lenne mert már évek óta nyomaszt ez a dolog.Nagyon nem vagyok megelégedve a külsejével és gátlásossá tesz ha arra kerül a sor:(Nagyon sokat segítene nekem ez a műtét csak nem tudom kihez forduljak.Megnéztem több plasztikai sebész honlapját de nagyon drága az én pénsztárcámhoz mérve:( Válaszotokat előre is köszönöm!
Ott a pont :D , hiszen mindenkinek más a normális :)!
Én pl. utálom ha szőrös a valakinek az intim testrésze na meg a hónalja, más meg rajong a dzsungelharcért, ki így ki úgy :)!
Azért gondolom nem minden pasit lehet erre rávenni, vagyis inkább sok pasi azt hiheti, hogy ez amolyan nőcis dolog, hogy plasztikáztatja mondjuk a fitymáját, mint a nők a kisajkukat, vagy a mellüket, vagy bármit.
A mai világban már lehet, hogy könnyebben kellene, hogy menjen, de azt tapasztalom, hogy ez a téma mind a két oldalon általában tabu!
Szia!
Én pasi vagyok... de az erősebb nemnél is vannak hasonló gondok.
A fitymaplasztika egyre gyakoribb, erről több fórumban is lehetett olvasni.
A vélemények megoszlanak, mégis tagadhatatlan, hogy tisztább ha nincs rajta bőr.
A kisajak plasztika nem nagy dolog lehet... így ha zavar... hajrá:)
Szia!
Nézd meg a prividet! :D
szia!
Én most szeretném megcsináltatni.:-)
Te kinél voltál? Én most keresek orvost.
Ennek nagyon örülök :D!
A barátnőm meg csináltatta ezt is meg a hüvelyplasztikát is, ő nagyon szétment szülésnél és tegnap besz. vele, most 1 éve csinálták neki, hogy nagyon elégedett és minden tök tuti neki is.
Jó ezt hallani, mert megint boldog lehet :D.
Ennek örülök, hogy végre valakivel beszélhetek akinek volt :D és neked jól sikerült? Azt kaptad amit vártál?
Bocsi ha nem titok kisajak volt?
Helló :D!
Ha arra kerül a sor én is meg fogom csináltatni.
További ajánlott fórumok:
- Mi a velemenyetek a plasztikai beavatkozasokrol amit kizarolag 'hiusagbol' csinaltatnak a holgyek?
- Miért csináltatnak egyre többen has, illetve mell plasztikát?
- Hol plasztikáztassak? Már jó ideje eldöntöttem hogy mell, orr, és intim plasztikát csináltatok a jövőben.
- Arcplasztika - tartós, nem felszívódó szálbehúzást csináltatott már valaki?
- Medicredittel csináltatott már valaki plasztikai műtétet?
- Mellplasztika - ki hol csináltatta és mennyiért?