Arcplasztika - tartós, nem felszívódó szálbehúzást csináltatott már valaki? (beszélgetés)
Viczián dr csinálja csak.
Szilikonból van és a hajas fejbőrnél húzzák ki.
1 db 90 e Ft. 3 db az egyik és 3 db a másik oldalra szükséges. Szerinte látványos és 5-6 évig tart. Műtét helyett illetve ha már nem használnak a felszívódó szálak. Persze mi mást mondhatna. Én is gondolkodom rajta, de sajnos nem találok senki sem, aki ilyet csináltatott magának.
Pedig nagyon jól hangzik.
Viczián dr csinálja csak.
Szilikonból van és a hajas fejbőrnél húzzák ki.
1 db 90 e Ft. 3 db az egyik és 3 db a másik oldalra szükséges. Szerinte látványos és 5-6 évig tart. Műtét helyett illetve ha már nem használnak a felszívódó szálak. Persze mi mást mondhatna. Én is gondolkodom rajta, de sajnos nem találok senki sem, aki ilyet csináltatott magának.
Pedig nagyon jól hangzik.
Én a sajat szememmel lattam,ahogy csinàlják és ugye a végeredmènyt is.Annyira minimalis a különbseg,hogy csak akkor veszed eszre ha nagyítóval nezzed.
Szerintem pénzkidobás.
Én nem, és nem tudom, hogy itt van e olyan, akik ilyen szépészeti beavatkozásokkal él...
Biztos vagy benne, hogy kell ilyen? Szívesen megnéznélek, hogy miért gondolod, hogy szükséged van rá...
További ajánlott fórumok:
- Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok
- Mi a velemenyetek a plasztikai beavatkozasokrol amit kizarolag 'hiusagbol' csinaltatnak a holgyek?
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)