Internet explorerünk van, letöltöttem a firefoxot de felül nem mutat semmit/a kis nyilakat meg a legtöbbször látogatott oldalakat, miért? (tudásbázis)
Köszönöm! Nagyon rendesek vagytok, hogy segítetek!
Óóóóó, megvan! Nagyon köszönöm! Már annyira hiányzott ez a megszokott felállás! :))
jahogy az ikon nincs ott :D
ahol a többi ikonka van, jobbgomb, testreszabás menü és a kis ikon helyére cibálása (ezt írta Fényhozó is egyébként).
üdv
b
Ha nincs meg,az eszköztár testreszabása panelből kihúzhatod egy szabad helyre. :))
Igen, de a menüsoron (ha jól írom) szokott lenni egy kis ikon, ami szintén ugyanezt csinálja. Azt nem lehet valahogy vissza állítani?
A CTRL + B billentyűkombinációra reagál a Firefox?
Ha volna itt valaki, lenne egy kérdésem.
Nem tudom beállítani, hogy a könyvjelzőket arról a kis könyvjelző ikonról tudjam megnyitni. Azaz arra az ikonra kattintva előjönne a könyvjelző oldalsáv. Biztosan valahol állítani kellene, de egyszerűen nem találom. Tudnátok segíteni? Köszi!
A jó informatikus ahol tud segít! :))
Egyébként a Dokument and settings-ből nem lett törölve, és ez volt a baj, eszembe sem jutott, hogy ez ott van még, és bekavar!
Bocsi, de aki soha sem tanulta sehol, csak magától, "fapadosan", annak igen, sajnos el kell magyarázni (mint pl. nekem), pontról pontra! Gondolom van olyan dolog, amit meg én tudok jobban... :-((.
Nekem is sikerült vagyis a férjemnek.Azért köszi a segítségeket.üdv mindenkinek!
Öregszem... Eszembe se jutott, hogy a kezdőknek a törlést is el kell magyarázni. Most szégyellem magam:-(
Nagyon szívesen! =)
Örülök,h bevállt. =)
Köszi szépen, ahogy írtad uninstalláltam és az említett könyvtárból is töröltem a mozillát, majd újra telepítettem, és mostmár jó, megvan a menüsor is! :-)) Köszi mégegyszer!!!
A Firefox egy egyszerű uninstallal nem távozik a gépről teljesen. A felhasználói profil és beállítások megmaradnak alapesetben a c:\Documents and Settings/felh. név/Application Data/Mozilla mappában. Ez rendszerint rejtett mappa,úgyhogy előtte tedd láthatóvá a rejtett fájlokat.
Uninstalláld a Firefoxot,töröld az említett mappát és utána telepítsd vissza és elvileg jó lesz. :)
Én is azt hittem, hogy csak esetleg összecsúsztak a sávok, és ott van valahol ez a menüsor, de egyszerűen NINCS meg! Lehet valami elállítódott. Úgyhogy visszatértünk a jó öreg explorerhez, pedig én nagyon szerettem a mozillát:-((.
Ez érdekes. Hát akkor... nem tudom a választ.:-(((
Sajnos ami kijön abban az ablakban:
új könyvjelző, új mappa, új elválasztó, másolás, rendezés név szerint, tulajdonságok
Ezeket lehet "választani".
Egyébként mástól is hallottuk, hogy így járt.
Ezt próbáld meg: közvetlenül a kék sáv alá kattintasz jobb gombbal, erre ki kell jönni egy kis ablaknak. Itt kipipálod a Menüsávot.
újra letöltöttem de mostsem mutat menüsort.hát ez van ,nem is idegesítem rajta magamat!
Nekünk is a Mozilla volt, aztán kb. 2 v. 3 hete a párom valamit csinált a menüsornál netezés közben és eltűnk nekünk is ez a menüsor. Letöröltük a Mozillát, aztán újratelepítettük, de továbbra sem jött vissza a menüsor, úgyhogy majd szólnunk kell annak, aki a gépünkkel szokott foglalkozni, hogy csináljon neki valamit. Most mi is az Explorert használjuk.
Ne add fel, te is meg tudod csinálni! Mi is nők vagyunk, és megy! Nehogymár a pasik jobban tudják!
Köszi hogy probáltatok segíteni ,majd megkérek valakit a szomszédok közül hogy segítsen.nem megy ez nekem.
letörlöd... már írni se tudok:-(
Hááát... értek valamicskét az FF-hez, de ilyesmiket nem sikerült idáig előcsalnom. Nem lehet, hogy hordozható változatot töltöttél le?
Próbáld meg, hogy letörlök, és Explorerből indítva innen letöltöd:
[link]
a mozillában ilyen nincs,csak az explorerben.
szürke sávban Mozilla firefox kezdőoldal,alatta fehér sávban web,képek,térkép,hírek,fordító,blogok,naptár,továbbiak.
További ajánlott fórumok: