Induljon a babaprojekt 2017 (beszélgetés)
Sziasztok! Tudna valaki egy kis lelket önteni belém? El vagyok keseredve. A ciklus 36. napján vagyok, de a ma hajnali tesztem is negatív, 1-2 tünetet mégis határozottan érzek. Pl. a mellem mensikor soha nem szokott így fájni/érzékenynek lenni. A menses sehol.
Úgy érzem kezdek már bekattani 😢
Szerintetek?
Nagyon drukkolok neked! Többször felpillantottam ma a fórumra, hogy nincs-e újság. Mióta próbálkoztok amúgy?
Nekem sem jött még meg...A melleim fájnak egyre jobban+puffadok kicsit, bár ez utóbbi a karácsonyi zabálásnak is betudható. Volt egy pár egyéb tünetem (????) is múlt héten, de azok csendesedtek/elmúltak.
Írj, ha valami van! És persze a többiek is!
Helló Csajok!
Dolgozom ezerrel, de közben rá-rá sandítok a fórumra nehogy lemaradjak a dolgokról!
A puffadás jó jel! Szorítok!
Papírforma szerint nekem jan. 3 ra teszi az ovut, majd meglátjuk!
nem tudom... azt hittem tegnap megjön, brutálisan fajt a hasam de semmi... fáj a cicim, néha a petefészkeimnél érzek szúrásokat... tele vagyok gázzal :D
ma van a 28. nap, még holnap is beleférne, 1x volt 29 naposom is...
várok :(
ez a maca tényleg szuper akkor!!
nekem ha ma-holnap megjön kövi ovum a volegenyem szulinapján lenne :P bár jobban örülnék ha kiszoknit vehetnék neki :)
szegenyem... nem csodálom, a negatív teszt borzalmas. de a herpesz is jo jel, meg a bimboerzekenyseg is. nekem is most extrán érzékeny a mellem...
nekem tegnap kellett volna megjojjon, de faj is a hasam, biztos meg fog nemsokára :/
hát igen, ez eleg érzékeny téma :/ kepzeljetek nekem tegnap majd kiszakadt a mehem ugy fajt, tettem be tampont kaptam gyógyszert es semmi még...
nem merek reménykedni de nagyon fura! ilyen az első mensi napon szokott lenni...
A 35. napomon vagyok, és még nem jött meg. Sajnos nem tudom mikor nem kellett volna megjöjjön, mert nem sikerült elkapnom a peteérést, ha egyáltalán volt. Amúgy a ciklusaim ált. 29-32 naposak, az elmúlt évben egyszer volt 34, egyszer pedig 36 napos. Tesztet a 30. és a 32. napon csináltam - negatív.
Nem tudom mi történik! Persze múlt hét óta mindenféléket érzek illetve éreztem, és bár violt hasonlóság a PMS -hez, mégis valahogy más volt. Persze lehet , hogy csak bebeszéltem magamnak. Pár napja nem érzek mást csak egy kis mellbimbó érzékenységet+kijött a herpeszem, ami szintén nem szokott minden hónapban.
Tesztet hétfő óta nem merek csinálni, mert az nagy csalódás volt.
Hát ez van velem...
tegnap este többször is feljött az unoka téma, olyan szomorú voltam... mi nem mondtuk senkinek, hogy élesben nyomjuk..
anyukám mindig mondogatta hogy azonnal terhes leszek majd, mert ő is meg a mamám is azonnal azok lettek...:/
Kitartás!!!
Jövőre van 12esélyünk rá. :)
Boldog karácsonyt mindenkinek! 🎁❤🎄🎊
én ma negativat teszteltem reggel. ilyenkor az élettől is elmegy a kedvem sajnos, de remelem hamar megjön es akkor elengedhetem. nagyon szomorú vagyok, de ez van.
2018-as fórum indulhat :D
Boldog karácsonyt csajok!!!🎄
Köszi,tudom hogy korai,de kaptam egy hüvelygélt amit terhesség elején nem szabad használni. Ezért teszteltem, nem a hiú ábránd kedvéért!
Ja és van már 4 gyermekünk,csak kíváncsi vagyok más is látja e a csíkot? Esetleg tapasztalatot halvány teszttel :)
nem korai kicsit? szerintem ez még nem elég érett :) nemvárt után érdemes, és akkor nincs nagyon hiú ábránd, amit kergetni lehet!
vagy karácsony reggel próbáld meg, hátha :)