Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Imádom és alig vártam ezt az óra átállítást fórum

Imádom és alig vártam ezt az óra átállítást (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

14. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 13:21
Az emberiség tekergetheti előre is, hátra is, a természet úgysem törődik vele. Úgyis rövidül a napos órák száma még egy ideig, majd elindul a hosszabbodásuk. Ez természetes és ettől nem kellene betegnek lenni. Vannak tájak, ahol nincs sötét pl:van ahol 70 napig van világos...
13. tumbo2 (válaszként erre: 12. - Tumbo2)
okt. 28. 11:28
kivet az ágy.
12. tumbo2
okt. 28. 11:26
utálom
okt. 28. 10:26

Nekem is a téli időszámítás a jó!

Ez volt az eredeti és szerintem ez a normális.

Nyáron este nyolckor még vakít a Nap. Pfff! Én meg már pizsiben, sötétített szobában. 😅

okt. 27. 11:25

Na ugye, hogy igazam volt ...

További kellemes napokat, pihenést március végéig !!!! akkor ujra jön a pokol.

okt. 27. 08:32

A ma reggeli + 1 órát ajándékként fogom fel.

És az óraátállítást fel fogom használni arra, hogy ezentúl este hamarabb feküdjek le, reggel hamarabb keljek. Ez közelebb van a természet rendjéhez.

okt. 27. 06:51
Én is szeretem
okt. 26. 21:20
Jöjjön,,igaz hogy pár hétig nyolckor már álmos leszek,,de vigye fene,,nem számít.
okt. 26. 19:12

Nekem egy hullámzó óra van a falon, ami halott volt, mikor megvettem.

Csak szeretem Dalit.

5. vigyefene (válaszként erre: 4. - Globus)
okt. 26. 19:03
Az ún. egyszerű hétköznapi embereknek mint pl. én vagyok, nem fontos a pontos idő.
4. globus (válaszként erre: 3. - Vigyefene)
okt. 26. 18:59

A mi lidles radióvezéreltünk kb. másfél hónap múlva vesz pontos jelet. Órás sem tudja, mi baja.

De miiii! 😀 Kiszámoltuk másodpercre, mennyi idő alatt fut körbe elemcsere után, majd megállnak a mutatók 12-n. Na, csak figyelni kell, és megfelelő időben újraindítani. Tadámmm!

okt. 26. 18:56

Vannak olyanaok, amelyiket nem kell. Pl....

[link]

okt. 26. 18:28
🌌🌌🌌⏲️❤️

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook