Imádom, amikor tíz évvel fiatalabbnak néznek. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Tök jó! Áterzem!😀
Én szerdán leszek 41 és kb 28-nak néznek, ami azért vicces, mert van egy 21.5 éves lányom..😁
Így szoktak ránk nézni: 😲😱😯
Nemrég elkísértem egy egyetemi díjátadóra és az egyik prof mondta jelentkezzek én is a programra, mert úgy nézek ki, mint egy másodéves egyetemista, es senki meg nem mondaná, hogy csak egy mami kísérő vagyok 😆😆😆😃
Férjemnek szokják mondani, milyen fiatal felesége van.
Ő mindjárt 47, én mindjárt 43. Na most vagy őt nézik idősebbnek, vagy engem fiatalabbnak? 🤷🏻♀️🤣 Mindegy is, neki jól esik és nekem is. 😊
Nem olyan rég engem is 20-as éveim elejére tippeltek, ami kellőképpen meglepett. Nemrég múltam 31, és én ezt is látom vissza a tükörben.
Egy rózsaszín szövetkabát volt rajtam, az a szín pedig fiatalít.
Az óidokben 16 evesen en vettem a piat meg a cigit mindenkinek. 35 korul meg még mindig kertek a szemelyit. En a tukorben minding annyinwk lattam magam, anennyi vagyok.
Amig a kis sajat uzletem csinaltam, altalaban meglepodtek, ha szemelyesen talalkoztunk, mert az altomra es fellepesemre egy 40-es not vartak, nem egy 20 alig mult "csitrit'.
Nekem is tökmindegy hogy 50 vagy 35 . Ez már a B oldal.De a 32 é fiam még most sem kap igazolvány nélkül piát vagy cigit.
különben 30 éveim elején a mozikban sűrűn igazoltattak engem is.
Nem örültem neki, inkább a terhemre volt. Sose volt fiatalabb pasim, társat soha nem kerestem, munka szempontjából meg teljesen mindegy, inkább jobb is ha az embert érettebnek tartják.
Így van. Mosásban volt a fehér sapkám. Felvettem a sötétkéket, azonnal mondta egy ismerősöm, hogy plusz tízes.
Pedig hányan járnak feketében, mert "slankít".
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális, ha egy pasi fiatalabb egy nőnél 6 évvel?
- Ha párod 10 évvel fiatalabb....
- 10 évvel fiatalabb férfit szeretek!
- Miért vonz egy 35 éves nő csak 5- 10 évvel fiatalabb "férfiakat"?
- Miért szólják meg egyes emberek, ha egy férfinek 10 évvel fiatalabb barátnője/élettársa/felesége van?
- Olyan nők, akik közel 40 évesen vagy később szülnek, azok sokkal fiatalabbnak néznek ki ahány évesek. Mi lehet az oka?