Ilyenkor mi van?! - Felfázás (beszélgetős fórum)
Menj el másik urulógushoz!
Nekem pár hónapja szintén begörcsölt a bal vesém már szinte fetrengtem, vért pisiltem és semmi nem maradt meg bennem, nagyon durva hasmenésem volt.
Nekem egy baktérium koktél húzodott a vesémre, de neked lehet kő vagy homok is.
Akkor ott az sztk-ban keress olyat, akihez tudsz mindig menni.
Én végül egy akkor még rezidens dokit választottam ki magamnak a kórházban, azóta persze már eltelt jó néhány év, de még mindig olyan lelkiismeretes, mint akkor volt.
Emlékszem, óránként jött tisztítani a vesémbe dugott csövet, mert eldugult a sok trutyitól..nem kellett soha szólnom nővéreknek, meg semmi.
És hát..9 éve megyek hozzá, őt keresem, de a 9 év alatt egyetlen egyszer adtam neki egy 2 ezrest..olyan 5 éve talán.
Rezidensként még olyan kis esetlen volt, az igaz..de nem bántam meg a döntésemet.
Hová valósi vagy?
A vesemedence gyulladásnak nálam semmi jele nem volt
Soha nem volt még csak hólyaghurutom sem, azonnal vesemedence gyulladással kezdtem.
Éjjel ki kellett mennem. Aztán 2 óra múlva újra, majd hajnalra már iszonyú fejfájás, derékfájás, hányinger gyötört.
Elmentem dolgozni, mert a szabadság után akkor kezdtünk el bejárni a suliba. A fiam kísért, mer olyan rosszul voltam, hogy nem mertem elindulni.
Természetesen haza küldtek.
Délután mentem a háziorvoshoz, vér és fehérje is volt a vizeletemben.
Nem mentem táppénzre, mert pénteken az értekezleten és hétfőtől a tanévkezdéstől mindenképpen dolgozni akartam
Sajnos nem tudom az antibiotikum nevét, 7 szemes volt, 500 mg-os. 2 nap múlva dolgoztam, hétfőn már negatív volt a vizeletem, viszont hétfő estére a gyógyszertől tele lettem kiütéssel, ami egész héten nem múlt el.
Lehet nem ártott volna kifeküdnöm, mert érzem, hogy fázik a derekam, zokni, mellény kötelező.
Ha nem vagy jól, és megteheted, maradj otthon!
erre van egy neppi modszer, csak az orvosook nem fogjak neked mondani, mert oda a gyogyszer biznisz!!!
vorosafonya, barmilyen formaban.
udito, kapszula, barmi!!
Nekem a vesekövek szoktak ilyen panaszokat okozni..lehet olyan helyen, sőt, sok esetben olyan helyen van, ahol nem látja az uh.
Engem évekig kezeltek ilyen link módon, mint téged, sokszor már járni alig bírtam. Veseleállás lett a vége, sokkos állapot, és egy hónapig tartó kórházi kezelés. Amiből az első 10 napra nem is emlékszem, csak az őrjítő fájdalomra.
Ne hagyd magad, ha kell keress egy magánorvost, vagy urológián belül válassz egyet magadnak, kérd el a számát és csak őt keresd mindig.
Igen, de sajnos nincs olyan borkősavas (?) akármim, amibe pisilni kellett először, mivel ugye csak egyet adtak, tehát olyat leghamarabb kedden kaphatok, amikor rendel az orvos. Ilyen múanyag hengeres izé, nem tudom mi a neve, szóval abba kell produkálni a mintát.
Tőzegáfonyát nem csak akkor szedtem, amikor baj volt, hanem folyamatosan, és amikor rosszabb lett, akkor szedtem többet, a végén beszedtem egy 30 db-osat egy hét alatt, és épp csak elnyomta a tüneteket, viszont 3500 ft volt, hát erre nekem nincs kapacitásom sajnos.:(
és szerintem a tenyésztés előtt ne szedj be semmit, mert módosíthatja az eredményed!
és igen, sok langyos folyadékot igyál!!!
Teljes kivizsgálás kellene, vérkép, vizelet, ultrahang... tényleg nehogy a vesének legyen baja már. Ez már nem egyszerű hólyaghurut, hogy a teák használjanak. Én a tarividre esküszöm, nekem az szokott használni, kisebb felfázásnál az urolgin csepp. Szerintem te már kimerítetted, amiket lehetett adni... ne hagyd magad, addig járj a nyakukra, míg ki nem vizsgálnak.
Ha vese, akkor a legegyszerűbb módja, hogy megtudd: kifordított kézfejjel amennyire lehet nyúlj a hátadhoz és üss rá. Ha erős fájdalmat érzel, akkor valószínű a veséd. Persze, lehet vesekő, vesehomok, az is hasonló tüneteket produkál. Legyél határozott és kérj kivizsgálást . Jó szokott lenni a vese tisztítására a rowatinex is, lehet kapni recept nélkül, bár az inkább vesekő vagy homok kihajtására van... utána kéne nézni.
Ilyenkor az van hogy iszol, iszol, iszol. A tőzegáfonyát szedni kéne Dr. Chen márkájú 1800 Ft 1 havi adag, ezt azért kell szedni h ne járj így! Nem akkor mikor már baj van!
Ugyan így vagyok mint Te csak én egy vesemedence gyulladáson túl vagyok.
Én MOST eszem propoliszt mézestől vettem muszáj de jó!!! sajnos ez is drága de jó ....
és ALOE VERÁT ESZEK kapszulát ,most kúrát csinálok Homoktövisből (herbária termékből)