Illóolaj (beszélgetés)
igen, olyan friss, tiszta illat lesz
de mostanában nem vettem, mert sajnos nagyon drága
na látod!
de ha nagyon rossznak érzed, keverd citromfűvel
azonkívül nekem elég problémás a bőröm, zsíros, pattanásokra hajlamos, és időnként, ha eszembe jut, vattapamaccsal lefekvés előtt átsimítom arc, dekoltázs. fertőtlenít, szárít.
elvileg nem alkalmazható hígítatlanul, de nem érdekel. :) csak keveset cseppentek
igen!
meg nemcsak a bútort, hanem amit érek, bármit, ajtófélfát, kilincseket, és néha a padlót is
Mást nemtudok...
Már nem is olyan rossz mint először.
én egyébként nagyon szeretem az illóolajokat, és rájöttem, hogy a drágább, töményebb jobb, mert vettem már olcsóbbat is, és az állagán látszott, mintha fel lenne hígítva...
teafaolajat szoktam, takarítok is vele
aztán szoktam náthás időszakban eukaliptuszt párologtatásra
levendulát a párnánkra szoktam csepegtetni, imádom friss ágynemű felhúzása után (de nem sokat, pár csepp elég)
citromolajat is szoktam, párologtatásra, és takarításhoz is jó
karácsonyi illatot fogok még venni.
És a füstölőket szereted?
Bazsalikom,boróka,borókafa,ciprus,kakkukfű,majoranna,muskotályzsálya,rozmaring,tuja,zsálya.
Gratula a bébihez!
Sziasztok. Megfázásra a legjobb a China olaj.
Nagyobb drogériákban mindig kapható, a nagyobb kiszereléshez ajándék indikátor is van általában. A dobozán rajta van, hogy épp van-e ajándékba hozzá.
Én "teakonyhában" használom. mécses a kis lapostetős "kályhába", erre kerül a vízzel teli kis "kanna". A tetejét (kanna tetejét) le lehet venni, ne lökje le a lendület, ha már forr a víz.
Köszönöm.
Azt megnéznéd,hogy bizonyos illatok nem-e károsak terhesség alatt?
Attól függ,hogy csak illatositásra ,vagy gyógyitásra akarod használni.Vannak valódi növényekből kivont illóolajok,amik nem csak illatoznak,gyógyitanak is.Ezeket sokféleképp lehet használni.
De a párologatóba megteszi az olcsóbb iloóolaj is,narancs,citrom,fahéj,jázmin.
Vagy keverékek,wellnes,nyugtató ,érzéki ilatkompoziciók,vagy most aktuális lesz az adventi illóolaj!
szagolj bele és ami tetszik azt válaszd!
További ajánlott fórumok:
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- Aki ecettel öblít, és használ illóolajat, milyet?
- Melyek a legjobb, legkellemesebb illatú illatosítók, illóolajok?
- Doterra illóolajok, tapasztalatok
- Neked melyik a kedvenc illóolajod és miért?
- Használhatok gyerekek mellett 100%-os illóolajat CSAK párologtatásra?