Illatos fürdők (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Illatos fürdők
szia!
nem szárad ki a sós víztől a bőröd?
Sziasztok!
A fürdőhöz visszatérve.
Én már régen leszoktam az illatos habfürdő-csodákról, és rátértem egy egészségesebb fajtára.
Ez pedig úgy néz ki, hogy 1 kg tengeri só (kb.80-90 Ft.) belezutty a meleg fürdőbe.
Nők számára egyébként is nagyon ajánlott a sós fürdővíz, mert a nemi szervekre nagyon jó hatással van.
Szia!
Hát 13 összetevős és ez otthoni használatban azért nem jó, vagy elég, mert ehhez kellenek masszázs fogások is.
Apropó illóolaj.
Most hogy 1 éve lefogytam, most nekiálltam sportolni egy másfél hónapja és egy kedves barátnőm hájmasszázst* csinál rajtam illóolajokból összállított krémmel. Nagyon kiváncsi vagyok az eredményre, akarok 4-4 cm-t fogyni derékból és csípőből.
*hájmasszást csak én hívom így, ez egy zsírsejt összetörő művelet, az elején fájdalmas, de fogyasztó hatású. A barinőm vagy 15 cm-t fogyott vele-neki azért van miből.
Ma már nagyon sok lehetőség van a fürdővíz illatosítására, kaphatunk fürdősót, aromatablettát, habfürdőtömböt, vagy akár pezsgőfürdő-labdacsokat is.
De akár magunk is személyre szabhatjuk az illatokat. Nem kell más hozzá, mint néhány illóolaj és egy kis tej.
Ugrás a teljes írásra: Illatos fürdők
További ajánlott fórumok:
- Mivel illatosítod az otthonod?
- Ti hogyan bányásznátok ki a WC-ből az illatosító kosarát,?
- Illatos virágok
- Ti mit használtok arra a napi tisztálkodás mellett, hogy "lent" illatosak legyetek a pasitoknak mindig?
- Milyen szobanövényt érdemes nevelni, ami szép virágot hoz, nem szúr, illatos és nem kell sokat locsolgatni?
- Ti milyen illatosítót használtok a lakásba ami hosszú időn át tart?