Illatos csokikrém recept
35 perc
953 kcal
5 dl tejszín
25 dkg étcsokoládé
15 dkg cukor
6 tojássárgája
2 szem szegfűszeg
2 citrom (héja)
Az Illatos csokikrém elkészítési módja:
A szegfűszeget a tejszínbe dobjuk, felforraljuk, majd a tűzről levéve beletesszük a darabokra tört csokoládét, és feloldjuk. A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, és a csokolédékrémhez adjuk. Poharakba adagoljuk, és legalább két órára hűtőbe tesszük. A tetejét cukros vízben 5 percig forralt citromhéjcsíkokkal díszítjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 573a840463, 2007. júl. 4. 18:48
Az illatos csokikrém elkészítési módja és hozzávalói.