Ikreket szeretnék.Ha volt már a családban (természetes úton fogant) nekem is van rá esélyem? (tudásbázis kérdés)
Altalaban a masodik generacional van ikerterhesseg..Nalunk a csaladban generaciokon keresztul nem volt ikerterhesseg aztan a tesomeknal egypeteju ikrek ra 4 evre nekem ketpeteju ikrek szulettek...
Ez alatalaban nem kivansagmusor mindenkinek van ra eselye termeszetes uton..Ha csak a csaladodban vannak ikrek,pl unokatesodnak stb az nem jelenti azt hogy neked is lesznek..Termeszet Anyank kiismerhetetlen:-)
De azert sok szerencset!!!
Bárkinek lehetnek ikrei!
Ha volt a családban anyai ágon 2 petéjű iker, akkor talán nagyobb az esély, én így hallottam és olvastam.
Nálunk nagymamámék voltak ikrek, és nekem is ikreim lettek. Van egy mostohatestvérem, és neki is ikrei vannak :)
Sok sikert :)
Szerintem van esély! Nekem első terhességemből hármasikreim születtek… édesanyám apukája iker, a férjem családjában pedig vannak hármasikrek és 2 kettes iker pár.
Sok sikert :)
Sziasztok!
Jaj én is nagyon szertném ha ikreink lennének,gyerekkoromtól kezdve már az anyaságra készülök.
szia :)
szerintem van, csak ha jól tudom akkor úgy történik, hogy minden második generáció :)
persze ez nem szentírás, de mintha így lenne :)
nálunk is van esély rá :)
nagypapa és a párom is ikrek :)
én örülnék neki :)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Idősen, betegen családban vagy otthonban képzeled a jövődet?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Ikreket szeretnék, lehetőleg valamilyen természetes praktikával. Tud valaki valami jót tanácsot?