Ikea Leskvik bútorok (beszélgetés)
JA, van egy IKEA-s TV-s szekrényem is, amitől meg akarok válni. Az nem a Leskvik családba tartozó darab, de szép, jó állapotban van, és masszív.
Privi! :)
Úgy döntöttem megválok a Leskvik 3 ajtós szekrényemtől.
Igaz, hogy jó nagy, és lehet bele pakolni rendesen, de így, hogy egyedül maradtam, nálam már üresen tátong.
Tehát, ha valakit érdekel, priviben megtalál. :)
Sziasztok, ha valaki jár még erre, Ingolf antik színű karfás széket keresek!
Köszönöm!
Szisztok!
Nekem Leskvik TV szekrényem -bár én irodai szekrénynek használom,mert óriási a mérete-és 3 ajtós nagy ruhásszekrényem van.
Külsőre nagyon szép,de minőségre sajnos nagyon ócska.
Az ajtók papír vékonyra vannak szabva,szinte kopog,amikor becsukom.
Sziasztok, az Ikeában hajdan kapható drapp színű, hasított bőrből készült, csomózott szőnyeg (140x200 cm) érdekelne, ha van esetleg valahol egy eladó db....
Köszi,
M.
Sziasztok, Stornäs étkezőasztalt keresek, antik pác színben, esetleg székekkel együtt is érdekel.
Az éjjeliszekrényt megtaláltam, már tárgyatalan.
Üdv
M.
Sziasztok, én éjjeliszekrényt keresnék, antik pác színben.
Köszi,
Üdv
M.
Szia,
raktam fel az adatlapomra képet az egyik komódról.
Szia!
Esetleg képet tudnál fölrakni róla?Ismerős a neve,mintha ilyen bútorunk lenne,de nem tudom megnézni,nehéz lenne tologatni:))
Sziasztok,
Véleményeket szeretnék az ikea-s leskvik bútorcsaládról + ha valakinek van, és esetleg megunta szívesen megvenném.
További ajánlott fórumok:
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Mi a véleményetek a lapraszerelt (otthon összeállítandó) bútorokkal kapcsolatban?
- Mi a véleményetek a fekete bútorokról? Egész lakásban csak az lenne.
- Mitől recsegnek éjjel a bútorok?
- Használt cserépkályha elbontatása nagyon nagy kosszal jár? Falak, bútorok mindenhova száll a por, korom? Mire számítsak?
- Mi a véleményed az Ikeás, és Kikás bútorokról? Miért ilyen drágák? Miért vesz sok mindenki ott bútort?