Így színezhetitek a naplókat és tehettek be hátteret! (beszélgetés)
Nagyon szép lett a fejléc, köszönöm, köszönjük Hoxa!
Hogyan csináltátok?
Egyből észrevettem ma, hogy milyen szép lett a fejléc. Köszönjük szépen Hoxa!
Én is kívánok nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új esztendőt Nektek!
Sziasztok, elnézést, de nem tudtam mindet visszaolvasni.
Hogyan kell
1. a napló fejlécét csili-vilis képre valamelyik oldalról másolva. Mondjuk Sziasztok??? felirat alatt és alatta egy magyar nyelvű lapozós naptárat?
2. Hogyan adhatom meg a naplóm háttérszínét???? Sötétkékre gondoltam.
Köszönöm.
Na mostmeg a Hoxa portál szarakodik... Alig tölti be, amire kattintok...
Látom, a naplónál, este még felülre került a bejegyzés, a fejléc fölé, és most visszakerült alá...
Így jobb, hogy a fejléc alatt van...
Nekem meg éjjel elment teljesen a net, és a digis szerelők hála Istennek, ma is dolgoznak, és kijöttek megcsinálni, mert tv, internet, minden elment pont éjfélkor...
A Bátyjám Nagylányának a ballagásáról meg lemaradtam, mert a digisek is most voltak itt...
Kedves Speedz!
Nekem is visszarendeződött. Nagyon szépen köszönöm a gyors segítségedet.
Ez nem újítás, az üzenetekhez még nem nyúltam, hanem olyan üzenetet kaptál, aminek nagyon hosszú volt a "témája".
Megcsináltam, hogy csak x betű íródjon ki, ha túl hosszú, így már talán mindig ki fog férni.
Évikém! Én is pont ezt akartam írni! Nekem is a naplófejlécem fölött van az új bejegyzés!!!
Ezenkívül a bejövő üzenetem annyira széjjel vannak húzva, hogy belógnak a reklám alá!!!
Nagyon szépen kérlek benneteket, ne újítsatok már többet, mert az agyamra megy, hogy minden áldott nap van valami, amiért kiakadok!
Persze jó dolog is van, de több a rossz!
További ajánlott fórumok:
- Olvassunk naplókat, kinek melyik miért teszett ...
- Ha elromlik a számítógép, mert lemerül, akkor javítás után az utoljára megnyitott oldalakat hozza be vagy a sima hátteret?
- Ismered a kötényhas, a kövérség lelki hátterét? Fórum 100 kilóval küszködőknek
- Érdekes naplókat olvasnék - de vannak feltételeim!
- Mivel színezhetek száritott virágokat, hogy szép színük legyen?
- Hol találhatok színezhető szerelem mandalákat?