Így (nem) fogyok én (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Így (nem) fogyok én
Kedves Aranka!
Őszintén, arra gondoltam, lehet hogy már nincs is nálad ez a fórum bejelölve, és nem is tudsz róla, hogy rátaláltam. Örülök, hogy nem így van! És ha te is úgy gondolod, én szívesen benne vagyok, hogy élesszük újra ezt a fórumot. Minél többen vagyunk, minél több ember kisebb-nagyobb eredményét ismerjük meg, akkor azok összeadódnak.
Persze, csak ha úgy gondolod, ha te is akarod újra éleszteni. Ez a te fórumod, ez a te döntésed.
Egyébként én nemrég találtam egy kis társaságra, a fórum neve: "Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!", ha úgy gondolod, hogy inkább hozzánk csatlakozol, szeretettel várunk!
Szervusz Aranka! 😁
A fórumodat még 1000 évvel ezelőtt elmentettem a kedvenceim közé, nagyon sok hasonló témájú fórummal együtt. Most elkezdtem lecsökkenteni a kedvenceimet, de mielőtt bármelyiket is törölném, bele-bele olvastam.
Először a cikket olvastam el, és akkor láttam meglepődve, hogy te írtad. Utána már a fórumot is elolvastam.
Egy hónap múlva 6 éves lesz ez a fórum. 2012. március 8.-án nyitottad.
Két hónap múlva 6 éve lesz, hogy letettem a cigit. 2012. április 8.-án szívtam el az utolsót.
Igen sok jó tanács, megszívlelendő módszer, figyelem felhívás van a fórumban. Érdemes elolvasni, talán érdemes lenne egyiket-másikat be is építeni az étrendembe. De mielőtt még döntök, majd ismét alaposan átolvasom az egészet.
Kár, hogy a fórum alig 2 hét alatt elhalt. Érdemes lenne tovább vinni, tovább folytatni, persze, ha lesznek, lennének rajtunk kívül mások is, akik velünk tartanának.
Te mit gondolsz erről? 🤔
Szia!
A minap olvastam egy hozzászólásodat, melyben írtál a fogyásodról. Mindenekelőtt szeretnék gratulálni hozzá, szép munka! Arra szeretnélek kérni, hogy ha nem gond, írd le nekem, hogyan csináltad mindezt. Mit jelent, hogy az update-et vegyítetted saját elméletekkel is?
Előre is köszönöm a segítséget, nagy szükségem lenne rá, mintegy 20 kg fölösleget szeretnék magam mögött tudni, véglegesen.
Szép napot !
Petra
olajat ne hasznélj!
Zsírt bőven használj!
tilos minden tejtermék, és gabona!
főzeléksűrítés: a fele zöldség összeturmixolásával! Semmi gabona!
Semmi tej, semmi sajt, semmi joghurt!
Napi 20-30 g szénhidrát!
Csalónapot kell tartani, mondjuk minden lefogyott 2-3 kg után, de az 50 g szénhidrátot akkor se lépd túl!
Térdműtétem volt tavaly nyáron, és 2 hónapig ágyban feküdtem! Ez idő alatt lefogytam 10 kg-ot a paleolit étrend betartásával, minden torna nélkül. Cukorbetegként előtte 3*1000 mg cukorgyógyszert kellett szednem, és az alulműködő pajzsmirigyemre hormont. Már nem kell semmilyen gyógyszert szednem!
Felesleges tovább várni, hiszen tisztán látszik, hogy nem vezet sehová, csak spórolásra állt át a szervezet!
A paleolit étrendet a körzeti orvosom is ajánlotta, mert ő is ettől kapta vissza a lánykori 63 kg-ját!
Már én is 22 kg-tól szabadultam meg bármiféle éhség nélkül.
Sok sikert nektek is :D:D:D
Szia!
lejjebb már javasolták és én is ajánlom,azaz update.sajnos en is csak alig 3honapja olvastam el,mert azt gondoltam rola hogy sokat kell mellette edzeni,aztan döbbenten olvastam a norbi titok cimű könyvet.a mai fotom,azaz immárom 12het -30kg önmagáért beszél,persze én vegyítettem saját elméletemmel.régi diétámmal ellentétben mégsem éheztem,és nem hinném hogy visszahíznék.minap pl 6hambit ettem a mekiben ebédre,persze zsemlét eldobtam.vagy ma 4debreceni párost paradicsommal reggelire.azaz 0 szénhidrat,0cukor.ennyi.gyerekjáték,akaraterő nélkül.akinek ez se megy,más sem fog.
Szerbusz Marcsika!
Sajnos előfordul, hogy az ember nagyon akar valamit, az nem megy.
Évtizedekig nem tudott a család rám imádkozni egy kilót se, pedig drága Édesapa hordta nekem tálcával a süteményeket, doboz számra a csokikat és kaptam a B vitamin injekciókat.
Most meg pár kilót szeretnék csak elhagyni, és ez nem akaródzik.
Jaj sziasztok Lányok, Asszonyok!
Most találtam rá erre a fórumra. Még nem olvastam semmit, de el fogom olvasni. Egyébként ugyanebben a cipőben járok, én sem fogyok, sőt!
Persze Drágám, de Te biztosan nem is vagy 97 kg...
őszintén tudom javasolni. És én is egy év alatt adtam le a 17 kg-ot... Az igazán nincs hamar:))
Sziasztok. Nem olvastam végig a hozzászólásokat, ezért kérem, aki már esetleg írt erről az ne vegye zokon tőlem.
Szóval mindig is vékony voltam, de a terhességem alatt 60 kilóról 75-re híztam (ebből 3 kg volt a gyerek). Én az update módszerrel fogytam le, DE nem vettem meg a méregdrága lisztet meg hasonlókat, hanem letöltöttem a update 1-es kódú ételek táblázatát és azokból állítottam össze az étrendemet. Degeszre zabáltam magam és mégis lefogytam 72-ről 57,5 kilóra, azaz 12,5 kilótól szabadultam fél év alatt és semmilyen sportot nem végeztem, mivel egy baba mellett ez szinte lehetetlen. Most 2 éves a lányom, majdem 1 éve felhagytam ezzel a táplálkozási formával, felhíztam 62,5 kilóra, úgyhogy újra nekiálltam, de most sportolok is. 5 nap alatt fogytam 2 kilót már! Persze ez nem törvény szerű és a leadott kilókat nem lehet időarányosan kiszámolni, van, hogy napokig stagnál a súly, de én erre szavazok és nem kell szenvedni, csak át kell alakítani az étrendet. Sok zöldség husival. Ja és a gyümölcsök igenis hizlalnak!!! De ha a google-be beírod, hogy update1 kidob mindent és a táblázatot is! Nagyon sok mindent ehetsz!!! A 2-es kódú ételek fogyasztásával viszont nem fogsz fogyni ez tuti! És nagyon sok féle alma is ebbe tartozik, a banánról nem is beszélve, azt hiszem az 3-as kódú, tehát csak délig lenne szabad enni, de hidd el, ha fogyni akarsz csak 1-es kódú ételeket egyél!
Igen Gréti, rengeteg fogyókúrás honlap van, szinte elvész benne az ember. Valahogy azt kell megtalálni, melyik számunkra a megfelelő.
Babika, én is sovány kategóriába tartoztam, gyereknek is nyiszlett voltam , felnőttnek is. Nyomták belém a sok B vitamin injekciót és a betegségem miatt kaptam a szteroidokat. Feltehetően ennek hatására híztam meg.
Ritus, mi azonos cipőbe járunk, csak most nekem nagyobb a súlyfeleslegem, ami már lábamnak, izmaimnak sok.
Rozika, a Te módszered is tanulmányozni fogom a cikked nyomán. Nagyon eredményes, hiszen Te gyönyörűen fogytál. Nekem lassabban és kevesebbet szabad csak leadnom.
Köszönöm a sok tanácsot, biztosan megtalálom köztük a nekem legmegfelelőbbet, amivel lassan 4-5 kilót leadhatok.
Drága Arany!
Örülök, hogy megírtad ezt a cikket.
Hasonló cipőben járok, mint Te.
Évekig hizlaltam magam, nem mentem semmire.
Jelen pillanatban 5 kg-tól szeretnék megszabadulni.
Figyelek az étkezésemre, mint Te, de sajnos hiányzik a mozgás hozzá.
Ebben mindketten korlátozva vagyunk:-(
Gondolom Nálad is a lábaid nem bírják a felesleget?
Sokszor olyan érzésem van, mintha mázsás súlyokat cipelnék:-(
Megfigyeltem ahogy híztam többször van egyensúly zavarom, térdeim fájnak.
Figyelemmel fogom kísérni a hozzászólásokat, sokat tanultam belőle.
Én is olvastam a cikkedet. Amilyen figyelmetlen vagyok, először meg sem néztem, hogy ki írta. (Itthon fennforgás volt...)
Nem egyszerű a helyzeted. Kicsit olyan, mint egy ördögi kör.
Bár én a sovány kategóriába tartozom (egyelőre?), a férjem miatt sokszor nézegetem a fogyókúrás lehetőségeket. Ez Neked, a betegséged miatt duplán nehéz, nagyon körültekintőnek kell lenned. Tudod, ha így jól érzed magad a bőrödben, már az is nagy dolog, és elegendő, ha tartod a súlyod.
Nagyon jó egészséget Neked és kívánom, hogy találd meg a legmegfelelőbb utat!
Ölellek!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!