Igények... (beszélgetés)
Van olyan dolog amit lehet mondani, de én biztos nem ezzel indítok. Egy kedves kollégám mondta mindig a párkapcsolat olyan, mint a kutyanevelés. Még az elején kell rendezni a viszonyokat, mert utána nagyon nehéz változtatni.
Vannak olyan alap dolgok amikre "illik" ráérezni, de ez mindenkinél más. Idővel, ha valaki nem kapcsol és Téged zavar valami benne akkor kedvesen meg lehet mondani, hogy figyelj én ezt így meg úgy szeretem, ez ad komfortérzetet.
Én is azt tenném!
A boldogság nagyon fontos!Ne gondolják,hogy elég ha vannak, és ha nincs rendben semmi,nem is érdekli, akkor ne is várjon többet, majd lesz akit fog!
Nagyon jól tetted.Főleg,hogy sokan szegények csak panaszkodnak,ahelyett,hogy ugyan ezt tennék.Van akik nem változnak és ez a legjobb amit az ember tehet a boldogságáért.
A célszemély alatt azt értem,akire vágysz...nyilván első körben általánosságban.Bár az is lehet,hogy amíg nem esel szerelmebe puding evési próba után,addig nincs fantáziád arról milyen is lehet az aki neked....hanem akkor te abban hiszel inkább,hogy rabul ejt a szerelem?Aztán lehet tenni...,ha valami nem stimm.
Én picit fordítva érzem,ha minden stimmel és plusz még tesz is azért,akkor képes leszek beleszeretni,ami akár tartós is lehet.
Persze! Csak ez valahol eléggé elkeserítő! Megszeretsz valakit, aztán kiderül, hogy...
És ő nem hajlandó változtatni rajta!
Mert "megszoksz vagy megszöksz"
Hát én megszöktem... pedig szerettem!!!
célszemély?:)))
nem szoktam így szisztematikusan szelektálni, ha erre gondolsz...:)
ha van szimpátia, el kell kezdeni, a puding próbája az evés, aztán valahogy alakul.
nyilván két ember vagy jól érzi magát egymással, vagy nem, és ha kellő mértékben fontosak egymásnak, akkor tegyenek azért, hogy az előbbi legyen...
bocs:mércéd
Késő van:D
oké, nevezzük elvárásnak...
elvárásom, hogy a párom ne hazudjon, és sorolhatnám még...
de az elvárásommal még sosem tudtam megváltoztatni senkit sem, és nem is akarok, de nem is lehet...
én sem tudok megfelelni elvárásoknak...
:).
Lehet,mert az elvárás az nem az amit olyantól szeretnél aki nem olyan.
Az a te elved amit fontosnak tartasz,hogy meg legyen abban a valakiben tulajdonságként akit magad mellé szeretnél.
Tehát attól elvárás marad,bárhogy nevezzük.
Csak az nem zavar amik felé nem igazán van elvárásunk.Ha zavar, akkor volt:).
De ha nem vagy valakinek fontos,azt érzed másból is, azt hiszem annak nem csak a hűség a mérője...azt például érezheted abból is,hogy nem hív fel ha késik:D:D
Elvárásod: fontos légy neki:P
Sajnos én vagyok annyira a végletek embere,hogy 15 perc határidő után,elindulok haza.Ha véletlen ,úgyis hív és akkor vár ő,míg visszaérek.
Amit ez a pali csinált!
Onnantól nem érek rá a válaszom mindenre, majd ne vedd fel cím a telefonszámának,hacsak nincs egy oltári jó válasza és lélekszakadva teper.
Pl:olyan izgatottan készült,hogy a telefont otthon hagyta,a buszt is lekéste stb.
Bár ugye egy ilyet elhinni :),de az elején belefér,később úgyis kiderül ha lódít.Azért kicsit hagyom érlelődni,had gondolja át ő is,ha nem vagyok fontos úgysem magyarázkodik tovább,legalább van ideje neki is gondolkodni.
:)))
Ez tényleg "vicces"
Ő amikor megérkezett nem magától mondta hogy elnézést vagy "bocsi",hanem én mondtam,hogy figyelj csak 1 óra csúszásban voltál,valami történt?Erre mondta,hogy bocsi:D
Én is mindig pontos vagyok.