Igaz lenne, hogy a hasonló jegyűek (halak) jobban megértik egymást? (beszélgetés)
Szia!
Én halak vagyok,a férjem is:-))A legjobb baránőm mérleg volt,akivel sajna a költözés miatt eltávolodtunk egymástól,mégis ő volt aki a legközelebb állt a lelkivilágomhoz.
Halak jegyű barátnőm még nem is volt.
szia!
én mondjuk nem halak vagyok, hanem nyilas, és vonzanak a nyilas nevü csajok, de egyikkel se volt még igazi barátság :S most pl egy Bika az akivel tengetem mindennapjaim
Tegnap beszélgettem a párom anyukájával,akivel nagyon jóban vagyok. Szeretem,és tisztelem is,fiatalos,és mindemellett sok olyan dolgot mondd,ami elgondolkodtat.
Ilyen volt a tegnapi is. A barátokról,barátnőkről volt szó. Elmeséltem neki,hogy volt egy barátnőm,akivel sülve-főve együtt lógtunk,és most néhány éve megszakadt ( egyéb okokból) a kapcsolat,és azóta nem találok magamnak olyan igazán öszinte,és megbizható barátnőt... Miért?
Erre tegnap az volt a tanács,hogy halak jegyű barátnőt keressek. Lehet benne valami,mert én is ebben a jegyben születtem,és a párom anyukája is,és nagyon jól megértjük egymást,de öszintén!
De komolyan,egy halak jegyű lány csak halak jegyű barátnővel értettheti meg magát igazán?
További ajánlott fórumok:
- Állatnevek, növénynevek egymást követően, mindig az utolsó szó utolsó betűjével kezdődve.
- Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja?
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Irodalom feladat, híres művek címei átírva rokon vagy hasonló értelmű kifejezésekkel
- Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást?
- Szeretjük egymást, mégsem tudunk együtt élni, de külön sem. Járt már valaki hasonló cipőben?