Igaz, hogy a dohányzástól összemehet a férfiak péniszmérete? (tudásbázis)
Csak azt írtam, ha nem tiszta oxigén kapcsolódik a hemoglobinhoz, az nem jó.
Az sem, hogy sűrű vér esetén a vörösvértestek nehezebben bújnak át a legkisebb hajszálereken.
Mostanság újítunk fel egy lakást, amiben dohányoztak. Minden sárga levakarhatatlanul...ugyanez hatványozottan van jelen a tüdőben, vérkeringéstől függetlenül. Az belső tényező, ez külső, mint rongáló oxigenizációs hatékonyságot csökkentő.
Nem áll szándékomban kampányolni, mert már kicsit el is kanyarodtunk, csak reagáltam a hemoglobinra.
Off.
Nem gond, ha tapasztalsz, de ezzel kapcsolatban rosszakat próbálhatsz.
Sok hemoglobin csak akkor szállít sok oxigént, ha sok oxigéndús levegőből történik gázcsere sejtszinten a tüdőben. Vajon miért szorul vércserére a szénmonoxid mérgezés áldozata? És miért sárgás, szürkés az erős dohányosok bőre tetszerte? Nem rózsás-piros az orcájuk, kicsattanva a jó vérkeringéstől.
A magas hemoglobin mellékhatása a ciginek, és súlyosabb érrendszeti eseményeket okozhat, mint a lompi lekókadása.
Sose romlik a vérellátás,mert a dohányosoknak sűrűbb a vére ha nem tudnátok,egyszer az életben figyeljétek meg,hogy megy fel a hegyre egy dohányos egy nem dohányos mellett.
A hallomás és vallomás között az a különbség,hogy akinek nincs,az hallomásból tudja,akinek van,az vallomásból.
Talán meg kellene kérdezni a két végletet,aki dohányzik kontra aki nem dohányzik.
Igaz, mert érszűkületet okoz.
Más szervek mérete is összemegy, mert ott is érszűkületet keletkezik, pl. tüdő és agy.
Igaz
Szívesen! ✌️
További ajánlott fórumok:
- Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével?
- Városok, ahol betiltották a közterületeken a dohányzást. Mi a véleményed róla?
- Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni
- Éljen az új dohányzásellenes törvény!
- Le akarok szokni a dohányzásról-Velem tart valaki? Holnaptól!!!!
- Munkahelyi dohányzás/ nem dohányzás.