Igaz az, ha gyes alött nem dolgozott az anya, nem kap munkanélkülit, ha lejár a gyes? Én ápolásin voltam, az számit? (tudásbázis)
6. vanianyu
2009. aug. 1. 12:58
Na méghogy nem kell érte semmit csinálni? jo vicc ,én ápoltam a 85 éves dédimet 3 évig, pelenkáztam,etettem,sétáltattam,éjszakáztam vele,és nem mehettem szinte sehova mert nem lehetett egyedül hagyni ha rájött a roham. 4 éve volt 25 ezer.
5. Gummy
2009. aug. 1. 12:51
Ha nem dolgoztál gyes előtt, vagy pedig felhasználtad már azokat a "szép" munkás éveket régebbi munkanélküli járadékra, akkor nem jár semmi.
Amúgy szép az az ápolási segély, semmit nem kell 20.000 Ft-ért csinálni! Régebben és is voltam ilyenen. Egyébként most mennyi ez a segély?
4. vanianyu
2009. aug. 1. 12:47
Szia akkor semmi nem jár,ha nem találok munkát? szép kilátások.
3. Gummy
2009. aug. 1. 12:46
Nyugdíjévek! Te jó ég! Lehet hogy nyugdíj sem lesz addigra, mire odakerül a sor....
2. Gummy
2009. aug. 1. 12:45
A gyes és az ápolási a munkanélküli járadék éveibe nem számít bele, csak a nyugdíjévekbe.
Én múltkor megkérdeztem ezt a Munkanélküliben, és a Mák-nál is.
1. vanianyu
2009. aug. 1. 12:42
Igaz az ha gyes alött nem dolgozott az anya nem kap munkanélkülit ha lejár a gyes?Én ápolásin voltam, az számit? Köszi a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Nyudíj mellett dolgozott anyukám, ma megszűnt a munkahelye. Kaphat munkanélkülit?
- Mi számít bele a későbbi gyesbe a kismama ledolgozott évei alapján?
- 14 évet dolgoztam, Dec 31-én megszűnt a mhelyem, most munkanélkülin vagyok, Dec.születik a babánk, milyen támogatásra számíthatok?
- Mennyi ledolgozott nap után jár munkanélküli segély?
- Tudja valaki, hogy a munkanélküli segélynél a ledolgozott napok száma számít e, vagy a naptári hónap?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?