Ideges fájdalom a lábszárban. Mi okozhatja? (tudásbázis)
Én ugyanilyen probléma miatt küszkődtem,hónapokig.
Egy ismerősöm ajánlotta,és bevált.
A gyógyszertárban vény nélkül kapható: Milgamma kapszula. Igaz,hogy több hétg kellett szedni,hogy legyen hatásos,de hidjétek el megéri.
Bocs, eltűntem, de jött a fiam, hogy mehetünk vásárolni.
Nem kezelem, mert fogalmam sincs, hogy mivel lehetne. Ha nagyon fáj, akkor beveszek egy Aspiryn C-t, de nem sokat ér. Mivel este jelentkezik, hamarabb lefekszem, reggelre elmúlik.
Lehet, hogy elfárad a lábam, és attól van. Nem tudom, csak azt, hogy nagyon rossz.
Mozgássérült vagyok, a jobb lábammal eleve baj van, így a balon nagyobb a terhelés. Régebben ez nem volt gond.
Nekem szerencsére nem zsibbad, viszont újabban néha a térdemben is érzem egy kicsit.
A dokihoz meg nem megyek, mert kinevet,és nem küld sehová. Volt már rá példa, más problémánál. Max. annyit mond, hogy korral jár.
Már jó néhány hónap óta esténként a bal lábszáramban érzem ezt a furcsa leginkább ideges fájdalomnak nevezhető valamit.
Akárhogy is helyezem, fél-egy percnél tovább nem bírom. Egyfolytában helyezkedek, felpolcolom, ide rakom, oda rakom, de sehogy sem jó.
Volt már valamelyikőtöknek ilyen vagy hasonló problémája? Mi lehet a baj, mi okozhatja?
További ajánlott fórumok:
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- Alhasi és kismedencei fájdalom-mi okozhatja?
- Vándorló fájdalom, mi okozhatja?
- Mi okozhatja férfiaknál a hónalj árokban a nyirokcsomó gyulladását, ami a vállba kisugárzó fájdalommal párosul?
- 3 hete szedek Meforal tablettát, és mostanában nagyon puffadtnak érzem a hasam és derékfájdalom is gyötör. Okozhatja ezt a gyógyszer?