Ide, aki nem norMÁSis :-D (beszélgetés)
háremtá
ből,meg
egytá kéáttá hánytáá??:DDDDDDDDDDDDDDDDD
osztottá.szoroztá??:)))))))
GYŐZTÉL.
Gőztál,főztél?,főtér,főttél,főtál,fanyál,fanyél,fa(sz)tál,b@sztál?,kaptár,kaptál?
hajó..hajó..nagybajvan kérem mihajó.hajóó.hajjjó.feltünt egykis hajóóóóóóóóóóóóóóó:))))/ladik:DD/
ha.jó!!!!!hajó??hajóóóó:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDjóóó!!:)
szállide.. szálloda.ideyoda szál:DDDDDDD
ideyodaságom..hmmm..bizonyítva vala??hihi
megyek..motoszkaestet rendezek...hajó,,hanemjó..szervezkedek:DDDD
Kis csónakom leng a nemnormásság vizén, egy boszorka áll a a sziget szélén..
jégcsákányát a kis kezében tartja, integet,s arra vár ,hogy meglékelje ..hmmmmmm...farkam:DDDhihi
jégcsákánya ..azzzzz.igen rettenetes..viziólovunkanak az nem volna kellemes..,/de rettenetes az igen /,
el is libben beugrik a mélybe.. s a víz..beteríti boszorkánk ..keményen.:DDD
na ezt nyekeregjétek..
szabad fordítában..
előadó..én:Dhihihi
Sziasztok!
Húúú,,szeretitek az állatokat!!DDD
viziidijóda??vagy dijóda???óda??dajóda:)))))))))hihi
dejóda!!!
pontos a leírásssssssssssssssssssss..pácot ide mert pácra vágyom nyammnyammnyamm nyamm nyamm nyammnyamm ynammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
szárnyasviziló a habokat szeli
s deaddictive pedig a tányérba meri....
lubickol a húsos fazékban......
teremtője gyomra..meg.meg korran:DDDD
dundi kis testét..élvezettel falatozza viziólovacskánk meg csak az étvágyát fokozza:)))
jólsikeült a pácolás
itt már nincs más..csak a lapátolás:)))))))))))))))
Na, azt hiszem, ideje tisztáznom nekem, mint teremtőnek a szárnyas víziló mivoltát. Ez a teremtmény hasonlóan pattnt ki a fejemből, mint Pallas Athene Zeusz feéből, mikor a költözködés miatt kialakult káoszban bevertem a fejemet. A szárnyas víziló olyan dundi forma, mint a classic széia, de jóval kisebb testű, kb. akkora, mint egy húsos németjuhász. Szárnyának fesztávosága 2 méter felett van. A faj érdekessége, hogy míg szárnya tollas, testén ritka szőr található,megnehezítve rendszertani besorolását. Az állat színe: türkizkék, porája és végtaglai vége felé rózsaszínbe finoman árnyaltan átváltva (hasonlóan, mint a sziámi macska); szárnyai szintén rózsaszínek.
Angel, ha nem ismersz magadra, akkor is pácolhatlak, csak más fűszereket fogok használni :D
úszóerőd!!:DDD
na mentem...,nekeresssssdvárán leszek!,ne keressetek...keseregjetek!!:)))de este leszek!!:))))))))))
addig is nemnormálisságossat!!:)))))))))))))))))
jaa!a vízben repül nem a levegőben?
Az már milyen?haha:D:D
kösz..szárnyasviziló..de jó a segge:)))))))))))))
bébypaci:)))a vízben súlytalanság vala!!:)))))))))))))
nem angyal szárnyas viziló!:D
Csak tudnám hogy az hogy repül!
Merthát a súlya visszahúzza,vagy nem:D:D