Hydrominum tabletta tapasztalatok (beszélgetés)
Nyugodtan használd.
Én rosszul vagyok attól, amikor 'ödémásodom' a feles víztől. Nem ördögtől való: a sportolók is használnak (természetes alapanyagok vannak azokban is, szedtem is, rt, mert az tényleg veszélyes, ha alacsony. De ezen egy banán segít és átlag embernél szinte kizárt a kálium hiány, max folyamatos hasmenés-hányás miatt). Zöldtea kivonat, gyógynövény kivonat stb. a tartalma, néha plusz kálum is van benne.
A Herbáriának is van vízhajtó teája. Nem véletlen. A víz sem jó a testnek. Igen, amúgy a menszesszel összefügg a nőknél, de rajtam az a plusz 1-2-3 kiló (mert ennyit jelent amúgy) már idegesítő, nehezen paszírozom a nadrágba magam. És lufinak is érzem.
Nem, nem való fogyókúrára, és tényleg figyelni kell, hogy elég ásványi anyag, ásványi só legyen pótolva (viszont a vészes csökkenés kizárt). MERT EZ NEM ORVOSI SZER, ami vényköteles pl. szívbetegeknél, mert nekik muszáj hogy ne legyen feles víz a olyankor a szervezetben. Itt azért nincs ilyen drámai hatás! Nyugi már! De tény, hogy nekem baromi sokat segít ilyenkor. Diurerbe-t (Herbária üzletek) és a Scitec Water X-jét veszem MINDIG és sosem volt semmi probléma, sőt (ezekben pl. van kálium is)!
Ezt a teméket is próbáltam, drágább, nagyjából ugyanaz a hatóanyag és hatás.
Óvatosan kell bánni a vízhajtással, mert a vízzel együtt mennek az ionok is, kálium, nátrium, amik hiánya súlyos állapotokat okozhatnak .
Ha már mindenképpen vizet akarsz hajtani, akkor igyál izotóniás italokat közben, vagy legalább iondús ásványvizet.
Úgy gondolom, hogy ez is csak lehúzás, mint minden más hasonló csodaszer. Egy doboz kb. 3000 Ft.
Beszeded, lemegy a víz.... Amennyiben nem szeded, akkor is lemegy a víz mensi után.
Azt gondolod, hogy jó, mert kihajtotta a vizet, pedig az magától is távozik ingyen és szerek nélkül.
Sziasztok!
Próbálta már valaki ezt a tablettát?
Mensi előtt-alatt 2-3 kg vizet is visszatarra a szervezetem, ami nagyon kényelmetlen. Erre keresem a megoldást, és most épp ezzel az étrendkiegészítővel szemezek.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Letrox 50 tabletta szedésével kapcsolatban?
- Zeatax tabletta tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata a Zactival tablettáról?
- Polybé tabletta szedése kullancsok ellen! - tapasztalatot, véleményeket kérnék