Hűtőszekrényt szeretnék venni milyen márkát ajánlotok? (beszélgetés)
Ha lett volna annyi pénzünk Liebherr. Van abból is "olcsóbb", de annak paraméterei nem a legjobbak. Maradt a Siemens/Bosch/Electrolux/Aeg kategória. Ebből pedig Electrolux lett a győztes 150e-ért. Samsung, Panasonic nem tudom milyen lehet, szórakoztató elektronikában jók.
Legfontosabb no frost, 2 kompresszorosról lemondtam ár miatt, alulfagyasztós sem hátrány, mert a fagyasztóhoz ritkábban kell hajolgatni, mint a hűtőtérhez.
Sziasztok,nekünk Zanussi van,12 éve,alul 2 fagyasztó résszel,felül vana hűtő része,nagyon szeretem,semmi gond nem volt vele,keveset fogyaszt.
Én is bajba leszek,ha venni kell majd egy újat,de olyat veszünk,ami ezüst szinű,Inoxnak hívják,azt hiszem,és az ajtajában van ital automata.
De remélem,még egy ideig ez kiszolgál minket.
Mi outletben vettünk Samsungot,szállítási hibás, a fogantyújáról van lekopva egy kicsit a festék.Nagyon szeretem,az előző is Samsung volt, de az már kicsinek bizonyult.
Valóban a fogyasztását nézd meg, legalább A+ t érdemes, és minél több a +jel, annál jobb.
Mi is szerelő javaslatára vettünk Zanussit. Az A vagy A akárhány pluszosok azok amik kevés áramot fogyasztanak.
Még célszerű arra figyelni, hogy külön motoros legyen a mélyhűtő és a hűtő.
A márka mellett figyelj nagyon a fogyasztásra is. Mi is most nézegetjük őket, hamarosan nekünk is venni kell...
Megdöbbentünk, hogy mekkora különbség van egyes modellek között. Mi úgy döntöttünk, most kicsit többet belefektetünk, de egy nagyon energiatakarékost veszünk, hamar visszahozza az árát.
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék venni otthonra egy testzsír mérő eszközt, lehetőleg nem túl gagyit de nem is méregdrágát... Melyik márkát ajánljátok?
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Nyomtató vásárlás! Milyen márkát érdemes venni otthoni használatra?
- Halihó! Kinek van tapasztalata? Érdemes a hűtőszekrény elillant gázát újratöltetni, vagy érdemesebb újat venni?
- Biciklit szeretnék venni, melyik gyártót, márkát ajánlanátok?
- General Frost Snaige 310 kombinált hűtőszekrényt érdemes venni? Tapasztalatokat szeretnék.