Húsvéti muffincsodák (beszélgetés)
Azt jól teszed. Nekem most van először igazán nagy, csupa móka kacagás. :-)
Én először egy nagyobb konyhát rendelek. Máskülönben ha le kellene mondani miatta az edényes szekrény egy részéről, akkor nem lenne mit mosogatni benne.
Ha egyáltalán lesz még valaha másik mosogatógépem, csak azt veszem meg, ami a leginkább elterjedt, és semmiképpen nem kínai.
Hát ez tényleg nonszensz...
Megéri gombhoz venni kabátot: érdeklődni a szervizben, MIT tudnak javítani és utána arra vadászni :)
Elvileg azt jelenti, gyakorlatilag nem. Alkatrész talán volna, de tartozék nincs.
És semmivel sem csereszabatos, de mégcsak ugyanolyan méretű gépet se találni, hihetetlen. Állandóan levelezek a vaterásokkal, beméretem a kosarakat, semmi.
Már vettem egyébként egy rém pici kis gépet, kétezer pénzért, nem is volt használva. De annyira kicsi, hogy szerintem én sem tudom. Beleteszek egy kiskanalat, tele van.
Garancia nem azt jelenti, hogy a szerviz köteles alkatrész utánpótlásról gondoskodni?
Esetleg csereszabatos valamilyen más típussal?
Már ameddig. Sehogy se kapok pót edénytartó kosarat hozzája, pedig már naponta kihullik egy-egy tartó tüske. Elkorrodálódnak.
Keresem a neten, hátha elad ilyet valaki alkatrésznek, párezerért megvenném, nincs szívem a motorikusan jó gépet emiatt kidobni.
Kínai gyártmány, ezért nincs hozzá tartozék. Hiába volt 1+2 éves meghosszabbított garanciám, az nem vonatkozik tartozékokra.
Lassan mégis kidobós lesz, talán nem is veszek másikat, átállok én is a saját döntésre. :-)
Ja, hát akinél gép mosogat... Nálunk az én döntésem :D
Nehéz elmosni az implantátumot? :-) Jó tudom, hogy a szilikon sütiformákra gondolsz. Nem tudom, megszívja-e magát. Én berámolom a mosogatógépbe 60 fokra, tuti hogy tiszta lesz. Nem szívogat az szerintem idegen anyagot. Már felfordultunk volna. Azok a mosogatószerek elég bikák.
Én sem szeretem. Valamilyen mértékben mindig beszív némi anyagot, zsírt és rohadtul nehéz mosogatni.
Nem, nem keverem össze. Csak valahogy nincs bizodalmam a műanyagban való sütéshez. Ki tudja, hogy olyan magas hőfokon egy idő után mi történik a szilikonnal.
Nem kevered te össze a mell implantátummal? Attól én is idegenkednék. :-)
Én kapszlit használok. Valahogy idegenkedem a szilikontól.
Nekem szilikonos van, abból könnyű kinyomkodni a muffint. De már én is rég használtam, épp ideje volna.
Jó ötletek, végre előveszem a mellőzött muffin sütőmet. :)
Köszönöm. Elmentettem. A hétvégén próba. :)
A tied biztos finomabb volt. Majd előkerül.
Nekünk ez vált be,szinte hetente sütöm a páromnak. :)
[link]
Köszi. Ezt én is megtaláltam. De olyan kellene amit már megsütöttél és finom is. Szóval "bevált Reci" . :)
Hát ott van abban a linkben, amit felraktál.
Többször próbáltam már sajtos-sós muffint, de valahogy sosem jön ki a papírból. Úgyhogy maradtam inkább a sajtos pogácsánál, ha sósra vágyunk :)
En olivabogyosat csinaltam egyszer csak sajnos elhagytam a receptet. Amugy finom volt!
Sós muffin receptje van valakinek? Szóval nem édes ízeket keresek. Lehet?
Azok a virágos muffinok nem túl házias külleműek, de nagyon aranyosak.
Az állatkásokat én is szívesen elkészíteném, ha lenne kéznél unoka, aki örülne nekik.
Magunknak talán túrósat, gyümölcs yoghurtosat, az is megfelelő lesz.
Nagyon szeretek muffint sütni, mert egészen egyszerű dolog, de a végtelenségig kombinálható az ízvilága. Minden attól függ, mit adunk a tésztához. De nem csak az íze, hanem a formája is megbolondítható, ha például egy ünnep közeleg. Húsvéti muffin ötleteket gyűjtöttem most össze nektek.
Ugrás a teljes írásra:
Húsvéti muffincsodák
További ajánlott fórumok: