Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Hússaláta recept

Hússaláta recept

A Hússaláta hozzávalói:
1 kg burgonya,
1/2 kg sült hús,
2 alma,
2 csemeguborka,
1 pohár tejfől,
1 pohár tejszín,
2 dl majonéz,
1 dl száraz fehérbor,
1 citrom leve,
só,
bors


A Hússaláta elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőzzük, közben felcsíkozzuk a húst, az uborkát, a hámozott almát, és összekeverjük a többi hozzávalóval. A burgonyát forrón belekarikázzuk.

Egy éjjszakát pihentessük hűtőbe úgy fincsibb.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A hússaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook