Büdös a húslevesbe szánt hús, megfőzhető attól? (tudásbázis kérdés)
Hát, ha olyat veszel, hogy nincs megtisztítva rendesen, akkor bizony lehet büdös.
Én csakis akkor veszek pacalt, ha hófehér a színe, mert az rendesen meg van tisztítva. Ha csak egy kicsit is sötétebb a színe a hófehérnél, akkor inkább meg sem veszem.
Ja, és az nem büdös, hanem pacal illata van. 😋
😂🤣
Ezért nézem csak a hozzávalókat!
Egyébként most vettem 1 db fazekat. Kis 3 literes. Nesze neked 9000 Ft.
Kidobni egy edényt mert kissé szagosabb húst főzöl benne a kutyának?
Tudod te hogy manapság mennyibe kerül még egy alja minőségű edény is?
Egyébként hypos vízben való mosogatás csodákra képes!
A büdöset is a sajátomban, mivel szeretem a kutyámat meg is szoktam kóstolni, nehogy sós, vagy éppen sótlen legyen neki.
Aztán abban tálalom is, majd a mosogató elrendezi a többit.
És mégis milyen edényben főzöd meg a büdös húst?
Tudod, mi a kutyánknak sem tartottunk külön "kutyaedényt", hanem a konyhai edényekben szoktuk megfőzni a csirkelábat, vagy a csirke szárnyvéget neki.
Ezekben az edényekben főztük volna meg a büdös húst?
Utána meg dobtuk volna el azt az edényt?
No neeem! Csakis szagtalan és nem büdös dolgok kerültek nálunk megfőzésre, még a kutyának is. Arról nem is beszélve, hogy a kutyát sokkal jobban szerettük annál, hogy büdös húst főztünk volna neki, amit talán meg sem evett volna. 🦮
Nekem se. De nem is vettem még ott romlott dolgot. Ellentétben az éve közértjének megválasztott 🙄 Spar-ral.
De eztán így fogok tenni, bárhol is vásárolok.
További ajánlott fórumok:
- Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Penészes sonkát kapam. Megfőzhetem?
- A holnapi húslevesbe szeretnék gyömbért tenni. Hogyan használjam?
- Ehet már a lassan 9 hónapos babám karalábét a húslevesből?