Hús avagy mégsem? (beszélgetés)
Ha nem a te írásod akkor miért ez az egész
vagy talán hiszel is benne vagy csak úgy elvagy
"Az ősember csak akkor folytatott vadászó életmódot, mikor nem volt más növényi táplálék."
A történelem tanítás is folyamatosan változik, te pedig tényként állítasz mindent.Ráadásul ez a mondat is sántít, mint ahogy a bibliai idézeted is.
Nem kell ahhoz körítés, hogy leírd miért nem eszel húst. Ez a baj veletek, hogy erőszakosak vagytok, és amikor bebizonyosodik, hogy nem igaz az állításotok, akkor még erőszakosabban akarjátok másokra ráerőltetni az akaratotokat.
Engem jelenleg ez sokkolt, lehet a húsról így ha akarsz letudsz mondani. Igaz én azt állítom az ember mindenevő, csak a hogyan nem mindegy :(
Csak ha erős az idegzeted akkor kukkants bele!!!
Csokiról még nem láttam sokkoló filmet,esetleg majd a hamburgeradó sokkolhatja a pénztárcádat.
Szívem szerint nem ennék húst (meg csokit sem). De ha egyszer nem bírom ki nélküle (és csoki nélkül se)?
A vegásoknak (és a csokifüggőknek) van tanácsuk arra, hogy hogyan lehet legyőzni a hús (és a csoki) utáni vágyat?
" "a bibliai “Ne ölj” parancs szerint"
Biblia nagy betű, egy konkrét műtől van szó "
Nem kötekedésből,de ha már ennyire belemegyünk a helyesírási hibákba,akkor bibliai valóban kis kezdőbetűvel írandó,ugyanis melléknév.Ha olyan formában használta volna,hogy a Biblia "Ne ölj!" parancsa szerint,akkor igazad lenne.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem jön a baba, vagy jön, de mégsem
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Gyógyulásról másképpen! Ha mindent kipróbáltál, mégsem segített.
- Újrakezdeném... vagy mégsem?
- Egy hete nem eszem szénhidrátot, mégsem indult be a fogyás
- Súlyingadozás, normális, avagy mégsem?