Húgyúti és gombás fertőzések együttesének kezelése? (tudásbázis)
A nyugtató tea gondolom az orbáncfű miatt zavart be,a kettőt együtt tényleg nem lehet.
A vesevédőt nyugodtan ihatod,ez tuti,én is ittam amíg szedtem fogamzásgátlót,meg akkor is amikor nem,semmi mellékhatása nem lesz,csak sokat fogsz pisilni járni :)
Mindig kiveri nálam a biztosítékot amikor azt olvasom hogy antibiotikum nélkül nem úszod meg.Én 7 évig szenvedtem,konkrétan nekem az antibiotikum a gyomromat is kinyírta...volt olyan "felfázásom" hogy azt hittem beledöglök,hetekig szedtem gyógyszert,majd egy lelkiismeretes doki a következő alkalommal azt mondta,ő nem ad semmit,mert csak rontunk rajta (ekkor már egyre sűrűbbek voltak a fertőzések) és vegyek Vesevédő teát.Megvettem pár száz forintért,eltelt majdnem 4 év és azóta egyszer jött elő (az én hibámból) pedig előtte már kéthavonta-havonta volt probléma.
Gombával sem érdemes rögtön dokihoz rohanni.Vegyél Canesten combit,vagy más kúpot,és ha 3 nap múlva sem múlik el,akkor érdemes felkeresni.Jobbulást!
Szerintem is orvos...
Bár lehet, hogy külön kéne kezelni a két dolgot. Ha segítenek a teák - amik amúgy nekem is, mert én is minden húgyuti fertőzést elkapok - akkor lehet, hogy érdemes lenne az ülőfürdőt is kipróbálni a problémának megfelelő győgynövényekkel. (pl.:körömvirág, kamilla, árvacsalán, cickafark, csalán) ...így hirtelen.
Antibiotikum.
Nagyon agresszív a gomba.
További ajánlott fórumok:
- Énekesek, együttesek nevei bárhol a világon ABC-ben
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Melyik, milyen Ganoderma termék a legjobb Enterococcus Faecalis húgyúti fertőzésének kezelésében?
- Femiflo kapszula gombás fertőzések kezelésére - használta valaki?