Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján? (beszélgetés)
De tényleg azért kaptam, kapok jó tanácsokat az igaz, és köszönöm..
Ja , hogy """fejlődtél"""😄🙃
De "sok" jó embert " tagot, "ismertem" meg itten!
Majd elgondókodok rajta!😄🙃
akkor jó, márt attól tartottam, kimarad ez a fontos tantárgy:DD
izé. a trollkodást említette már valaki?
Én pedig megtudtam, hogy még az elemi ápoltsági szabályoknak sem felelek meg, ha nem szőrtelenítem csupaszra az akármicsodámat.
Szerencsére nagyon ritkán szokott vérezni az orrom. Akkor pedig elég egy zsebkendő is, nincs szükségem tamponra :-))
Ember ismeretben minden képen! ;)
Ha nincs legalább 10 centis műkörmöd, még valahogy elnézzük. De ha tampon helyett betétet használsz... ajjjaj:))))
Meg itt inkább nőknek szóló komolyabb témák vannak, amit én nem igazán tudnék hasznosítani.
Na én is így vagyok vele. Inkább beszélgetni szeretek, ha nagyon "tudományoskodni" akarok, inkább szakembertől kérdezem meg.
Külső méreganyagok Fórum.Igazi tudományos ismeretterjesztés...
Mivel én a kötetlen, szórakoztató beszélgetéseket szeretem ezért nem igazán mélyültem el a tudományos témákban.
Így azt mondom nem fejlődtem semmit.
Sajnos protokoll az alsóbbrendűekkel való kapcsolattartás, nem önszántamból... P
Sokáig azt hittem,hogy a többi embernek az élete szerencsésebben alakul,és nem kell kitenniük a lelküket,hogy a víz felett maradjanak..hogy kisebbségben vannak a nehézségekkel élő emberek,mostmár inkább azt hiszem,hogy többségben.
Rendes tőled, hogy megtisztelsz bennünket, földi halandókat:)))))
tudom. nem tehetek róla, magasabb rendű faj vagyok. csak szemlélődök néha és leereszkedem :DDDD
Na! Már megérte hoxázni! :)
Jaja, leépültem szellemileg:))
Igy van.
De ha mar megfogant, akkor meg tartsd meg, korulmenyektol fuggetlenul, kulonben vereskezu gyilkos vagy.
Nem témában, inkább szemléletben fejlődtem...azt hiszem.
:)
Azt tanultam, hogy attól hogy itt valaki jól szórakozik rajtad/veled , még nem biztos, hogy a magánéletében is kíváncsi lenne rád. És hogy ezen nem kell megsértődni, és nekem sem kötelező barátnak tekinteni az itteni beszélgetőpartnereimet.
Én sokat tanultam az egészséges életmódról és a kreatív technikákról.
A hoxa függővé tud tenni, tartani kell a távolságot, erőnek erejével. A helyén kell kezelni, mint a virtuális világot általában.
Autista kisfiamhoz viszont kaptam sok konkrét segítséget.
azt tanultam itt igazából hogy mennyivel intelligensebb vagyok sok embernél és folyamatosan igazol engem az az állításom miszerint sok az idióta :D
Én azt tanultam, hogy szűzen is teherbe lehet esni :D
További ajánlott fórumok: