Hoxa naplóírók, álljunk meg egy percre (beszélgetős fórum)
Én is írok naplót, bár időnként kihagyásokkal. Valahol megvan még a gimis naplóm is! Azóta sokszor elkezdtem újra, meg abbahagytam - de mióta itt fenn írok, a papírnaplókkal leálltam.
Jó utólag is beleolvasni, ha eszébe jut az embernek!
Sziasztok
én amire emlékszem és meg is van kézzel írt naplóm középiskolés koromból. Akkor is azzal a célzattal írtam, hogy kiírjam magamból azokat az érzéseket, gondolatokat, amelyek nyomasztottak, általa megkönnyebbültem, mintha valakivel beszélgettem volna egyet.
Itt azt hiszem akkor kezdtem írni, mikor babán kezdtem gondolkozni... s most már jó pár éve írok... Van hogy 1-2hétig semmit, aztán van, hogy én is kiírom, mi történt velünk... de van hogy a nyűgömet jó kiírni...
De most hogy beszélünk róla, úgy érzem, hogy valahogy jobb volt a régi kézzel írt, elvonultam, és megírtam... csak valahogy mióta házasságban élek, s gyermekkel, erre nem igen van módom... ugyanis az ilyet legjobb tiszta egyedül.... nem olvasna bele a párom vagy ilyesmi, csak hogy el tudjon az ember merülni...
Én is kislány korom óta vezetek naplót, itt is már évek óta, és időnként az írás helyett találomra: "na nézzük meg, mi történt ezen a napon 1-2-3... éve". Döbbenetes, hogy egyik másik emék olyan élénken él bennem, mintha tegnap történt volna, de a naplónak köszönhetem, hogy eszembe jut. Azonban nagyon hasznos, hogy titkosítani lehet, elképesztő, milyen emberek vannak.
Egyébként jó látni, honnan hova tart az ember.
Vádli, comb, fenék, ezeken a területeken van szükségem edzésre. Bár, ahogy így írom, hasra se ártana valami.:)
Nem tudom, hogy ismeri-e a lábsúlyt, ezt a három videót szoktam végigcsinálni...
Én is panaszkodni szoktam, inkognitóban...
jól esik leírni, kiírni nyűgömet és ha valakit érdekel, elolvassa, írhat hozzászólást is, ha kedve tartja :)
Évek óta írom a naplóim, kis túlzással azt mondhatom, hogy az életem szerves része lett a naplóírás.:)
Három naplóm van, egy nyilvános, ebbe minden belefér, ami érdekel, foglalkoztat, megfog: zene, gondolat, hangulat, kép, divat, ötlet, novella, vers, filmek, könyvek, vicc...
Két titkos naplóm közül az egyiket csak magamnak vezetem, abban receptek, cikkek, tornák vannak.
A másik titkost pedig magamnak, barátoknak és hoxás ismerősöknek írom magamról, magunkról, képekkel. (Néha túl sok képpel:D).
Annak a műsornak nem is ez volt a cime, hanem az h álljunk meg egy szóra!xd
Mi a kèrdès amúgy?:)
Nekem a napom fontos resze :) Kicsi koromtol vezettem naplot, most egyszerre tobbet is, kul.temakban.
Masoket is szeretem olvasni, mar ha tud erdekeset mondani es/vagy van bennunk vmi kozos :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen munkahely ahol az egyik embert még a boltba sem engedik át 10 percre munkaidő alatt, a másik meg 1,5 hónapig nem jelenik meg?
- A naplóíróknak kiírja a rendszer, hogy kik olvassák a naplót vagy csak azt, hogy hányan?
- Kenguruba rakhatom a két hónapos gyereket egy 30-40 percre? Chicco go baby tipusú
- „Kis Brüsszeli Útikalauz Stopposoknak”, avagy „Mi belgák hova álljunk"?
- Félrecsúszott élet... avagy hogy álljunk újra talpra!!!
- Tapasztalt naplóírók, hogyan lehet a képek méretén állítani?