Hosszútávon milyen óvszerrel védekezni? (beszélgetés)
gyógyszert nem bírom,a gumit még annyira sem!
mi is megszakításossal "védekezünk" de eddig szerencsénk volt,nekünk bejött.
Mi óvszert használunk mióta megszületett a kislányom,semmi bajunk vele,nem zökkent ki minket,és nekünk olcsóbb is,mint a bogyó,mert 12 db-at használunk,és van még kedvezményünk is rá
1x volt,h szétszakadt,de teljesen,akkor esemény utánit vettünk,és nem lettem terhes
régen tablettát szedtem,2x estem mellette teherbe,így fogant a kisfiam.....
Én is szedtem egy olyan gyógyszert amitől hasonló tüneteim voltak mint neked.És még társult hozzá fulladás és nagyon durva mellkasi fájdalmak.Be is kerültem a sürgősségire,mert azt hitték tüdőembóliám van.Aztán kérdezték szedek e fogamzásgátlót,mondtam igen...
Aztán felírtak egy másik fajtát,ami ugyan jóval drágább,de nincs szerencsére bajom tőle.
Szia,
Mi is csak hétvégente találkozunk a párommal, mindig gumit használunk. Régebben szedtem 1 évig fogamzásgátlót, semmi mellékhatása nem volt, szuperül bevállt. Az akkori kapcsolatom aktívabb volt szexuális téren is. Mégis lemondtam róla, mert rengeteg "ellentapasztalatot" hallottam és mivel nincs semmi hormonproblémám, vagy erõs vérzésem/görcsöm, nem hiányoltam soha.
Szerintem ilyen esetekben, amikor csak hétvégente van tali, jobb az óvszer. Vannak nagyobb csomagok, azok anyagilag is jobban megérik.
Ami tény az tény, sokat elvesz az élvezetbõl. Gumi nélkül jobb és izgatóbb, de gumival is lehet csodákat mûvelni.
A kérdésre válaszolva: meg lehet szokni, egy idõ után már tök rutinos lesz és szinte fel sem tûnik. Ha megfelelõen van "kezelve", akkor biztonságot is ad, úgyhogy nincs gond vele.
Próbáltam gyógyszert, de annak vannak mellékhatásai, a guminak meg ugye...
Szóval cirkasaccperkábé 20 éve használjuk, váljék egészségünkre :)
válaszolva. meg lehet! mindent meg lehet szokni ha akarja az ember!
ha csak hétvégére koncentrálódtok hosszú távon is akkor én sem "terhelnélek" a bogyesszal
Tudom, hogy milyen óvszerrel védekezni.. A lényeg azon van, hogy hosszútávon, naponta többszöri szeretkezés mellett milyen? Meg lehet e szokni?
(mivel most csak hétvégente találkozom a párommal)
nekem gyógyszer nélkül több a mellékhatás, de ez nálam a "normális"
én azért szedtem hogy normalizálódjak és úgy tűnik sikerült.
nincsenek olyan görcseim hogy ne tudjak elindulni itthonról.
elég furcsán tette fel a kérdést, látom javították, igaz még mindig nem egyértelmű.
Mondjuk, ha arra kíváncsi mit érdemes védekezésre használni, akkor inkább szerintem, a kérdés:Hosszútávon melyik fogamzásgátló alkalmasabb(jobb) védekezésre?
További ajánlott fórumok:
- Elektroszmog: milyen hatása van ránk és hogy lehet ellene védekezni?
- Hogyan lehetne védekezni a dohányosokkal szemben?
- Hosszútávon óvszerrel védekezni?
- Milyen márkájú óvszerrel védekeztek?
- Ti milyen márkájú óvszerrel védekeztek?
- Ipari hipoval kevert viz párájának hosszútávú belélegzésének milyen hatásai vannak a szervezetre?