Honnan lehetne megtudni, ki a hivatalos körzeti orvosa egy embernek? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem csinálta meg neki az üzemorvosa sem, lepattintotta azzal, hogy ezt a háziorvosnak kell.
De még utána járunk, és köszönöm a tippet, hogy említse meg a jogsi készíttetést.
kérdés, hogy be van-e jelentkezve az adott lakcímre...
az önkormányzatoknál amúgy mindenhol nyilvánosnak kell lennie (akár az önkorm. honlapján is), hogy melyik uitcák hányas körzethez tartoznak, annak ki az orvosa. a lakcím szerinti körzeti orvos nem küldheti el.
amúgy a jogsit sztem megcsinálja a fogalkozás-eü-s orvos is...
cím alapján mindenki be van osztva valamelyik háziorvoshoz.
szerintem kérdezze meg a szomszédot v ha társasház akkor a gondnokot, hogy ki az ottani háziorvos.
megjegyzem szerintem ha mondja, hogy jogsit akar újíttatni csak, akkor mindenki tárt karokkal fogja fogadni, mert az jó kis bevétel a háziorvosnak.
Elvileg igen, de legjobb, ha a legközelebbi rendelőt megkeresi, mert utca szerint ott kell fogadni.
De van itt orvos, hátha jelentkezikDDD
További ajánlott fórumok:
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?
- Szerintetek, ha csak esküvőre vagyunk hivatalosak, lakodalomba nem, akkor mit lehetne venni ajándékba?
- Mitol lehet tobbnapos fulzugasa az embernek, , es hogyan lehetne megszuntetni, ha lehet doki segitsege nelkul, valamilyen hazi praktika?
- Hogy lehetne megtudni titkos mobilszámról (telenor), milyen címre megy az elszámolás?
- Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan, hol lehetne egy ritka családnév jelentését, eredetét megtudni?
- Németországban vásárolt kártyás internethez, hogy lehetne megtudni a kódot?