Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van? (beszélgetés)
Köszönöm! 😊
Kiderül majd!
Jól látod.
Nem verem le ugyan rajta, de tény hogy mindig a következőn csapódik le az előző sara...
Próbálok elvonatkoztatni.
De kis aranyos. :)
Őszintén kívánom, hogy a sok f@szkalap után ő legyen az igazi társad.
Tegnap leteszteltem az itt javasoltak szerint☺
Lemondtam a találkát, amire úgy reagált, hogy sajnálja, hogy nem láthat mert hiányzom neki. Nem hisztizett, nem morgott, teljesen korrekt volt.
Aztán este meg 1 órával előtte szóltam neki, hogy úgy tűnik mégis tudunk találkozni. Annyit kérdezett, hányra jöjjön értem, mert nem szeretné ha este egyedül mászkálnék a külvárosban.
Lehet, hogy csak nincs megfelelő szókincse.
Persze a nyelvi műveltség hiánya is lehet ok az érzelmi távolodásra.
Pedig pont akkor fog kiderülni, hogy pszichopata-e, ha a fickó nyeregben érzi magát. Mindig akkor bújik ki a szög a zsákból.
Amúgy meg elég szomorú, ha nem lehet ilyen titkokat megosztani egy kapcsolatban. Akkor az nem is őszinte kapcsolat, csak érdekközösség. Aki meg ezzel visszaél, az lelketlen.
Nem olvastam el a hozzászólásokat, de egyértelmű a szeme.
Nagyon tudnak játszani a hangjukkal, meg mindennel de a szeme egyből elárulja.
Meg az is, ha túl kedves.
Én meg eddig valamiért vonzottam ezt a típust...
Persze világos, hogy miért: mert a bizonytalan, önbizalomhiányos, magányban szenvedők a legjobb áldozataik. Tökéletes radarral szúrják ki az ilyeneket.
Úgy érzem, közben változott az önértékelésem, s sokkal kevésbé alacsony mint volt. Elvoltam magamban is, nem kerestem célirányosan a párt, csak egyszerre voltunk egy helyen, kicsit beszélgettünk, szimpatikus volt, s aztán ő írt hogy szeretné folytatni a beszélgetést.
Naszóval, remélem már nem vagyok nárcimágnes!
Rágörcsölni butaság, a baj jön sajnos magától nem kell bevonzani. Azt hittem gyanússá vált a párod viselkedése.
Nálam bárki "kétségessé" vált mindről kiderült valami pszichiátriai betegség.
az ilyen kis kedvességek jöhetnek, engem nem zavarnak. pl az kifejezetten tetszett, hogy legutóbb Kedvesem-nek szólitott.
elfogadom a dicséretket, bókokat is, persze az ésszerűség határán belül.
de tekintettel arra, hogy túl- és átéltem már néhány szakitást, mindenféle variációban, nekem ne igérgessen már senki mennyországot! tegye a dolgát, legyen szerethető és ennyi.
😂😂😂 Jjujj, igaz! Ilyeneket sose mondanék ki, és nem is várnám el. Sőt! Ahogy te is, kissé kétségekkel fogadnám.
A párom konkrétan kiröhög,ha azt mondom neki "szívem"😂😂 azt mondja ne mondjak ilyeneket.
nem szeretem az üres igéreteket...
úgy értem szép, hogy ezt hiszi vagy elhiszi, de honnan is tudná, hogyan kell boldoggá tenni, ha nem ismer, meg miért is ennyire biztos benne? az elmúlt 1 hónap alatt sose mondott ilyeneket, mindig józan és megfontolt volt...
igen, a nárci ex is 3 nap után szerelmet vallott, és onnan kezdve minden nap szerelmet vallva köszönt el tőlem. a szőr felállt a hátamon...
itt most szerelemről egyelőre szerencsére még nem esett szó.
nincs okom ugyan azt hinni, hogy nem sikerülhetne "boldoggá tenni" de már maga a kifejezés is karcolja az agyam :D
Nagy szavak...én már nem tudom hinnék-e benne. Volt egy pszichopatám ugye, pár hónap, inkább szexkapcsolat, de az a gyökér annyira tudta csűrni a szavakat. És ilyen nagy szavakat használt, így szeret, úgy szerelmes..És mivel totál tapasztalatlan voltam (16 év házasság volt csak) el is hittem, meg persze jól esett.
A mai kapcsolatomban nincsenek semmiféle nagy szavak,nem amitjuk egymást, az események pörögnek, anélkül, hogy ki kéne mondani bármit is. És ez sokkal igazibb. Még akkor is ha a hülye filmek, könyvek,mást sugallnak nekünk.
További ajánlott fórumok:
- Az internetkapcsolatom rendben van, de a böngészők nem működnek. Mi lehet a baj?
- Honnan tudhatom, hogy nincs minden rendben?
- Borzasztó fejfájás, miközben a vérnyomás rendben. Mitől lehet?
- Milyen sorrendben lehet adni a babáknak a zöldségeket, gyümölcsöket?Mit mikortol lehet bevezetni?Sehol nem találtam ilyen listát.
- Nokia telefonomon hiába lehet beállítani a fényhatásokat (nem fogadott hívás, SMS jelzése), mégsem működik.Nálad rendben van?
- Mitől lassúak/akadoznak nálam a flash játékok? (jó a netem, géppel is minden rendben) Mi lehet a gond akkor?