Honnan tudhatom, hogy nincs minden rendben? (beszélgetés)
Milyen blokkolás? És nem oldották fel?
Nem a rejtett számok vannak blokkolva? Akkor az ismerőseid tudnak azért hívni.
Egyébként meg felesleges egy állásra várnod. Ha annyira akartak volna, akkor megtalálnak.
Hja, en visszafele szoktam olvasni, aztan vmi kimarad... (Mint most is)
Remelhetoleg, megoldodik ez a "rejtely"
Tudom, milyen ez....nagyon nehéz, 10-ből ha egyszer visszajeleznek, akkor az már jó. A végén én már azt csináltam, hogy kinyomtattam pár önéletrajzot és személyesen vittem be a helyekre, ha kerestek embert, ha nem.....És lám, 1 héten belül lett munkahelyem :-))
Felénk (Csongrád megye) kevés a munkalehetőség, a megüresedett helyekre általában ismerősöket vesznek fel.....Összeköttetések nélkül nagyon nehéz, főleg ha nincs gyakorlatod.
Kitartónak kell lenni nagyon!
Sok sikert!
Egy önéletrajzban általában szerepel telefonszám, e-mail cím, lakcím. Egyik helyen sem tudnak elérni?
Nézd meg, hogy az önéletrajzodon nem írtad-e el véletlenül a telefonszámod. Ha nem, akkor kamu az egész szerintem is.
Miért nem mész el a szolgáltatóhoz? Mi ezekre honnan tudjuk a választ innen messziről?
Ha nem a telóddal, akkor az önéletrajzoddal van a baj, lehet, át kéne írni. Nem lehet, hogy olyan helyekre küldted be, amikhez se szakképesítésed, se tapasztalatod nincs? Mert akkor ne is csodálkozz, hogy nem hívnak. Olyan helyekről fognak hívni, amikhez 1. közel laksz, 2. megvan hozzá a szakmád, vagy a gyakorlatod.
Na közben nem olvastam vissza csak rejagáltam szóri.
Ha a fórumindító igényt tart rá, akkor szívesen segítek átnézni az önéletrajzot. Ha kell meg is csinálom másképp csak jelezze.
Ha nem tudnak elérni, honnan tudtad meg, hogy nem tudnak elérni?
Ha olyan sok önéletrajzot elküldtél, akkor vagy az önéletrajzoddal van a gond, vagy más helyekre kéne pályáznod. Nem írtad, hogy mi a végzettséged és milyen helyekre pályáztál.
Hjaaaaaaaa, na ezt most olvastam vissza.
Akkor ellenorizd vissza,amiket lentebb irtak masok.
Izzze, ha sajat magunkat hivjuk, az foglalt. Ill.bekapcsol az uz.rogz.de olyanrol meg nem hallottam,hgy kicsorog...
Bevinnem a telot, az biztos.
Innen most hiaba totozgatunk.
Az erdekes... Foglaltnak kene lennie.
Menj be a szolgaltatohoz, vmi nem oke a keszulekedben :)
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudhatom, ha a barátom eljegyzésre készül?
- Honnan tudhatom meg, hogy rajta vagyok-e a BAR listán?
- Honnan tudhatom meg, hogy az iskolakezdési támogatást igényelték-e a nevemben?
- Honnan tudhatom, hogy egy kozmetikumban vannak-e kőolajszármazékok? Hogyan jelölik ezeket?
- Honnan tudhatom meg, hogy valójában mágus vagyok-e vagy sem?
- Honnan tudhatom meg hogy van-e, és ha igen milyen DVD író a gépemen?