Honnan lehet tudni azt, hogy kémprogram van a gépeden? Hatástalanítás? (tudásbázis)
Spybot Search&Destroy
Én is ezt ajánlom :)
Nagyon lelassul a géped, elinditasz egy programot, 5-10 másodrecig nem csinál semmit (látszólag), aztán kezdi megnyitni a programot.
Védelem/kiirtás lehetséges a
SpSpyware Terminator 2 verzió
Ingyenes védelem spyware, adware, trojans, keyloggers, hijackers ellen.
Ellenőrzi a memóriát, a háttértárolókat és a regisztrációs adatbázist - kémprogramok után kutatva. Alkalmas spyware, adware, worms, hijacks, keyloggers, IE Toolbars, BHOs stb kártevők felismerésére és semlegesítésére. Adatbázisa online frissíthető.
Szívesen!:)
Remélem, Te is hasznosnak ítéled meg.:)
Szia.
És ilyet honnan lehet letölteni?
Hát ha a "Spyware Removal" felugró ablakot jelent, akkor tutira igazad van... :-D
Ugyanis ezt írják az Ad-aware-ról (www.lavasoft.com)
Az Ad-Aware igazán nem a kémprogramokra van kitalálva úgy tudom (bocs, ha mégsem)... inkább a felugráló ablakokra, amiket néhány a böngészők által lementett file hoz elő létező netkapcsolat mellett.
Kémprogramokra jó a XofSpy nevezetű, és egy SywareDoctor (ebben nem vagyok biztos, megnézem majd).
Szia!
És ezt honnan tudom feltelepíteni? És vírusírtó mellé is fel lehet?
Ca Security Center nagyon hatásos, nekem bevállt.
Megtalálja azokat a progikat is, amit a többi irtó program nem talál meg. Mellesleg a kémprogik nálam lassították a kikapcsolást, tehát nem 4-8 mp alatt kapcsolt ki, hanem 3-7 perc alatt, mert ezalatt küldte a friss kódókat a gépemről és a többi ujonnan feltöltött adatot. Mostmár nincs ilyen gondom,minden kikapcsolás előtt 1-2 perc és kijelöli a "szemetet".amit ki kell irtani .
Szia!
Windows defendert,a NOD32 mellé még fellehet tölteni?
upsz :(
frr=free
hmm :) nekem valo téma :)
kémporgram : egy olyan progi ami a felhasználó engedélye nélkül reklámokat , hirdetéseket , vagy egyszerüen csak a felhsználó szokásait , adatait gyüjtik össze :) nem is a hirdetés nem is a reklám , az max zavaró hiszen ki szereti ,hogy állandoan reklámablakokat zárogasson be .
Nagyobbik baj ha adatokat , !!! jelszavakat stb...
szed le a gépedről.. Vannak akik bankszámláit igy csapolják meg ...
szóval nagyon sok free progi van szivesen adok infot roluk privát emilben nem akarok reklámozni
de ha beirjatok a keresőbe ,hogy : biztonsagportal , megtaláljátok , sött még tesztelhetiteik is a gépeteket :)
ha meg valami problema van segitek :)
További ajánlott fórumok:
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Randevúk... honnan kapcsolat?
- Miért hatástalan az arckrémek többsége?
- Szedtél e össze már vírust a gépeden?
- Más is van így, hogy többféle terméket használ felváltva, mert hamar hatástalan vagy kellemetlen csak egyféle használata?
- Espumisan cseppből kevesebb hatástalan?