Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
szia Hilda neni...
hagymäkat mär felkaszaboltad?
Volt már ilyen, a nyugdíja miatt nem jelentette be, hogy elhunyt a szülő.
Ezen már nem is csodálkozom, én a kutyán akadtam ki, ha egyáltalán igaz. De ez a környék, olyan, mint egy falu, még a külföldieken kívül beszélgetnek a lakók.
ne hülyeskedj, ilyen a mai vilägban nincs...
vagyis hihetetlen, hogy van ilyen gyerek..
Tegnap délután az utcánkban állt mentő, rendőr. A kettős kombó nem szokott jó lenni.
Este amikor mentem le, még mindig itt állt a rendőrség, és egy sürgősségi kocsi.
Jóra nem gondoltam akkor sem már.
Reggel mondták elhunyt egy idősebb hölgy, volt kutyája is.
Na, gondoltam szegény nő, biztos valami egyedül élő, és szegény kutyi , mi lehetett vele?
Most , hogy az utcai hírmondói mondták, hogy a fiával élt, esett le kik lehetnek.
Mindig láttam őket hármasban, csak azt hittem férj, feleség kutyi.
De akit férjnek néztem az a nő fia volt, 2 hétig együtt maradt az anyjával.Így találtak a rokonok rájuk. Állítólag kutyuskát megfőzte a gyerek, akit én minimum 70 évesnek néztem.
most elöször a korhäzas dolgaimnak szeretnek a vegere järni.
2009-ben vettem, azota csak üresen äll.
Okosabbság.
A házasságkötés egyik legmegfelelőbb időszaka, 70-75 éves körül van. A férfi már nem hall, a nő egyre kevesebbet beszél.
rä tapintottäl a lenyegre...
csomagolatlanul...ott a lenyeg...
" Csomagolt édességek és cukorkák"
Ezeket én teljesen egészséges módon eszem, esküszöm mindig csomagolatlanul eszem a csokit és a cukrot is.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)