Hölgyeim melyiküknek áll traktor az udvarán? (beszélgetés)
tractor?auto a divat noknek.
Akkor hajtsunk át oda?:P:D
Jájj fijam, öreg vagyok émmá a találós kédésekhöz.
No, várjá, szólok ittennék a lyányomnak, segítsen.
Keressen meg nénémasszony!
Hun, fijam, hadd nézzem! ;)
Új fórumot nyitottam csevgős témában.Ide csak a tratorosokat várom!
2 traktor is áll itt az udvaron de egy véreb őrzi... :D
Nemnagyon még talán mert akkor nem nézne be ide a hoxára.:D
Bizti már talált magának. :D
Háát itten nemlesz már traktor Dutra vásárlás mert elég csend van a vásárló körül.:P:D
Jolvan na nemkell sirni már azonnal.:P:)
Miért magázol engemet?:)
Valakivel összekever, nekem ez lenne az első ilyen traktorom és Nagykanizsától messze lakok!
Jah majd Nagykanizsán vagy hol van az majd benézek oda ha arra járnék véletlenül.:DD
Persze tudom hogy felujitasz ilyen ócskavasakat.:P:)
Naés sikerült elcserélni a Csepel kuplungtárcsát+8 db új fékpofával?:P:D
Mert szoktál csomo alkatrészt is csrélni.:D
Te ténleg szeretnél venni Dutra micsodát.:)
Nem akarok dolgozni vele! Felújitani akrom és megőrizni az utódoknak! Nagy értéke van higgye el nekem! A legfontosabb pedig hogy magyar gyártmány!
Az sem lenne kizárt hogy nem jönne be!
Naés nemszeretnél inkáb tipust választani másikat?:)
Merthát ilyesmit sehol sem tudsz venni mert 1500 éves már és ha vennél is akkor alkatrészhiány miat egy cm sem tudsz földt felásni.:D
Nos?:D
Miért éppen ilyen rozsdás konzervadobozra van szükséged?:)
Vagy csak muzeumot akarsz csinálni belöle?
Nekem mindegy,mint írtam.Csak nem értem.Kb. olyan,mintha felmennék egy autó tunning oldalra és ott keresnék kismamákat a közös jógához pl.
Nem sértésnek szántam, néha a leglehetetlennek tünő dolgok jönnek be. Ha meg nem akkor igy jártam!
Kertes házban lakom,bocs öreg!
Felőlem 5 próbát is megér.De rég körbepöfékelhetted volna a falut,ha olyan helyen keresed.
Ez marad a komolytalan kategória.
Lehet, de egy próbát megér!
Lehet Önnek a 10-edik emeleti garzonban nincs ilyen ismerőse , de tetszik tudni már a falvakban is van internet és a fiatalabbak használják is!
Rossz a kezdet.Nem célirányos a keresés.Igen csekély az esély a sikerre.Ergo holt felesleges.
Jó lehet igaza Hölgyem,csak teszik tudni pl az Ön 80 éves szomszédja aki nem ismeri az internetet eladná a fákkal benőtt traktorját de ki sem mozdul a falubol. Tegyük fel Ön szól neki hogy én szivesen megvenném, és máris kész egy adásvétel!
Azt gondolom,aki valóban egy mezőgazdasági gépet szeretne venni,az nem egy női oldalon kezd keresgélni.Nagyon jól körül határolható,hol kapható ilyen gép.Ez már komolyan unalmas és fárasztó!!!!