Hol van Debrecenben jó turi? Baba/gyerekruha kellene, ami nem túl drága (beszélgetős fórum)
Tényleg megszünt a pesti utcán a turi? Hétfőn készültem volna menni. Vajon a cég Galamb utcai üzlete is bezárt, vagy csak elköltözött?
Én is tervezek pénteken menni. Nekem pár hete 1300Ft-ért sikerült 13 db babaruhát venni és egytől-egyig szuperek. Nem is tudtam, hogy van külön babaruhás rész is, én a nagyban voltam, de a felét sem néztem át, pedig eltöltöttem pár órát.
A Skálában végkiárulnak, érdemes benézni! Pólókat vettem a manónak 3-500 Ft-ért, de még a téli cuccokat is kirakták...
Voltam tegnap a Bethlen utca sarkon (A Kölcsey kávézóval szemben) lévő gyerekbizományiba. Pólókat 300-330-400 Ft-os áron láttam, elég jók voltak. Másra nem volt időm szétnézni.
Sajnos az eső miatt nem mentem turizni. Volt valaki a Pesti utcán?? Milyen a felhozatal??
Annyira nem tudják kiválogatni, mert amit elhoznak a főnöknek be kell mutatni, és dumál ha túl sokat visznek el...ezenkivül be vannak ők már sokallva a sok ruhától:)
A Galamb utcai két részre van osztva (két pénztárral). Van egy kisebb, ahol több a babaruha, itt 3800 ft kilója. A nagy részen, ahol sok asztalon van a ruci, ott 1200 Ft.
De mikor bementem, kiderült, hogy az egyik pénztáros ismi, tőle kérdeztem meg, hogy babaruhát hol találok és oda küldött, a 3800-as részre. Na legközelebb egyenesen bevetem magam az 1200 ft-osba:))
A nagyobb rész az 1200/kg-ot jelenti.
1200/kg az első nap, utána folyamatosan csökken, utolsó nap 200ft. /db Ilyenkor lehet jó kabátokat venni 200 ft.-ért.
Mármint Pesti utca akart lenni.
Mit jelent az hogy nagyobb részen?? Még nem voltam a Pásti utcán, azért kérdezem. A kilósban is változó árak vannak. Vagy a darabárasra értitek a nagyobb részt??
Én a gyerkőcöknek a nagyobb részen vásároltam ami 1200 ft. kilója, a másikon sose szoktam.
A Pesti utcán lehet több a gyerekcucc...ott hétfőn van bálabontás. És ott se a 3800/kg-osok közt kell szétnézni. Egyébként semmivel nem különb, mint az 1200-as.
Voltam pénteken a Galamb utcaiban délután. A babaruci itt is 3800 Ft volt. Láttam nagyobbacska pólókat is, de már eléggé ki volt válogatva. (Vagy csak én vagyok nagyon kezdő)
Arra már nem volt időm, hogy a nagyobb részen (ahol 1200 Ft kilója) is átnézzem, ott is szokott lenni babaholmi?
A vállfásokra is ránéztem, jó pólók voltak ott, de 590-ért. A Tesóban 1400-ért kettőt kapni időnként, igy ennyit nem adtam a vállfásokért.
Mindenhol kiválogatják, illetve válogatnak ki...de azért az összest úgyse tudják.
Biztos mindenhol kiválogatják maguknak vagy ismerősöknek szerintem,de itt rengeteg holmi van.
Azt is hallottam, hogy fiatal eladók vannak a Tesconál. Nem válogatják ki a jó darabokat??
1/2 7?? Nem semmi. Akkor nagyon megszállottnak kell lenni, de ha olcsón akarunk jó minőséget azért meg kell "dolgozni".
Nincs azzal semmi gond, én ott a gyerkőcöknek szoktam cuccokat venni.
Majd elnézek már oda is csak nekem sajnos az nagyon messze van.Nekem a pesti utcán lévő turi volt az első ahol végre találtam ruhákat magamnak így ott ragadtam.:)
Változó. Volt olyan, hogy egyik héten a Galamb utcai volt jobb, másik héten a Pesti utcai. A Galamb utcaiban több a felnőtt cucc, mert nagyobb terület. Szóval...általában az jobb...ritkább amikor nem, de mondjuk nem járok minden héten.
És van különbség a kettő között?
Igen.
A Tesco-nál hétfőn van bálabontás azt hiszem azok is 1/2 7-kor nyitnak.
1/2 7-kor nyit mindig, de pénteken érdemes, az az első nap. Reggel már vagy 50-en állnak ott, és igen...sokan munka előtt rendezik le.
Azt nem ismerem vagy nem figyeltem.
Ugye. Nekem is nagyon bejönnek. Bár nekem csak még egy lila kardigánom van, de nagyon szeretem.
Nekem a legtöbb turis ruhám az.Abból van a legtöbb.
Én is fiatal vagyok.:)Sok 20-on éves is jár ilyenkor és zsákszámra viszik a ruhákat.
Nekem sem számít a márka, lehet az mexx vagy next felső, ha nem tetszik. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e sok atmosphere ruha. Nekem az a kedvencem.
Én egyetemista vagyok, úgyhogy tudok menni. De akinek van munka az hogy megy reggel?? Sok fiatal szokott lenni?? Mármint tudjam, hogy tényleg korán kell-e menni, mert nekem lehet nem lenne konkurencia.
A gyerekeknek vettem és magamnak csak 3-at. Nekem nem a márka számít, de van köztük George, Marks and Spencer, Next.
Egyébként is jó vásárt csináltam 1700 ft.-ért lassan már egy darab "rongyot" sem kapunk annyiért, nemhogy 13 db-ot.
Csak az volt a gond, hogy a fiamnak akartam venni bemelegítőalsót az oviba, és azt nem kaptam.
További ajánlott fórumok: